Vi använder cookies
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.
Vecka 19
Måndag
- Cajunkryddad fläskkotlett med dragonsås och timjansströdd rotfruktsgratäng.
- Sprödbakad rödspättafile med mandel, citruscreme och smörstekt eller kokt potatis.
- Veg: tagliatelle med en krämig vegetarisk sås.
Tisdag
- Knaperstekt fläsk med löksås och kokt potatis.
- Mör slottsstek med gräddsås, svartvinbärsgele och kokt eller rostad potatis.
- Veg: tagliatelle med en krämig vegetarisk sås.
Onsdag
- Vår goda pannbiff, löksås, lingon, kokt eller persiljestekt potatis.
- Prinskörv med gräddstuvad spenat och stekt ägg samt kokt eller persiljestekt potatis.
- Veg: tagliatelle med en krämig vegetarisk sås.
Torsdag
Kristi himmelfärds dag! Vi önskar er en fin dag!
Fredag
- Grillskiva med vitlökssmör, timjansrödvinssky och klyft- eller smörslungad potatis.
- Pocherad torskfile med ägg och persiljesås samt kokt potatis.
- Veg: tagliatelle med en krämig vegetarisk sås.
Lunchöppet 10-14 • 79:- för en lunchlåda och 150:- för två lunchlådor.