Vi använder cookies
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.
Vecka 19
Måndag
- Wallenbergare med rödvinssås, lingonsylt och potatismos
- Gratinerad fisk med vitlöksmarinerade blåmusslor och dillkokt potatis
- Vegetarisk lasagne toppad med fetaostcreme
Tisdag
- Panerad färsk sejfilé med remouladsås och potatispuré
- Kalkonbiffar med cidersås, picklad lök och kokt potatis
- Vegetarisk lasagne toppad med fetaostcreme
Onsdag
- Fläskfilé med purjolökssås, soltorkade tomater samt rostad potatis
- Färsk fisk med parmesan, vitlök, grädde samt pressad potatis
- Vegetarisk lasagne toppad med fetaostcreme
Torsdag
- Stängt, Kristi himmelsfärds dag
Fredag
- Grillbuffé med färsk karré, korvar, majskolvar samt bearnaisesås och potatisgratäng
- Ångkokt fisk med ägg- och spenatsås samt kokt potatis
- Veg. lasagne med fetaostcreme
- Vi bjuder på chokladbrownies med lättvispad grädde till efterrätt
Bufféservering kl.11.00-13.30 med salladsbord, bröd, vatten, kaffe, kaka. 130:- (Avhämtn. 95:-) Pensionärer 120:-, barn 2-12 år 75:- • På fredagar bjuder vi på dessert. • Lunchkup. 10 st 1100:-