Vi använder cookies
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.
Vecka 19
Måndag
- Ugnsbakad fiskfilé med smör- och nötcrunch och dillremoulad
- Stekta isterband med stuvad potatis och rödbetor
- Veg: Vegetarisk ”Chorizo” med gurkmajonnäs
- Fläskschnitzel med dagens potatis och klassiska tillbehör
Tisdag
- Dill- och gräslöksbakad fiskfilé med citronmajonnäs
- Jambalaya med creme fraiche, sweetchili
- Veg: Tomat- och ”feta”ostbakad ärtsplit med chilicrème
- Fläskschnitzel med dagens potatis och klassiska tillbehör
Onsdag
- Saffransdoftande fisk- och skaldjurslasagne med ostcrème
- Nötfärsbiffar med dijon- och dragonssås samt kokt potatis
- Veg: Vegetarisk lasagne med tomatsås
- Fläskschnitzel med dagens potatis och klassiska tillbehör
Torsdag
- Helgöppet 12- 15
- Chilikryddad färskostöverbakad fiskfilé med potatismos
- Dubbel marinerad rostbiff med potatisgratäng och rödvinssås
- Veg: Falafel med myntakryddad gurksallad
- Millisbuffé till dem under 12 år
Fredag
- Anis- och fänkålsöverbakad sejfilé med rosepepparcrème
- Fetaostbakad kyckling med chipotlemajonnäs och rostad potatis
- Veg: ananas- och chiliwook med risnudlar
- Fläskschnitzel med dagens potatis och klassiska tillbehör
Lunch kl. 11-14 • Ingår gör stor salladsbuffè, hembakat bröd, smör, smaksatt vatten, kaffe & dessertbord