Vi använder cookies
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.
Vecka 20
Måndag
- Pasta med strimlad skinka, vitlök, purjolök och parmesanost
- Sprödbakad fiskfilé med kall räksås, potatis, ärtor och citron
- Vegetariskt: Böngryta med kronärtskocka
Tisdag
- Isterband med persiljestuvad potatis och rödbetor
- Spagetti och köttfärssås med parmesanost
- Vegetariskt: Böngryta med kronärtskocka
Onsdag
- Pannbiff med stekt lök, gräddsås, grönsaker, lingonsylt och gurka
- Korvstroganoff med ris
- Vegetarisk: Böngryta med kronärtskocka
Torsdag
- Hemlagad ärtsoppa och hemlagade pannkakor med sylt och grädde
- Kycklinggratäng à la ”Jungfrun” med ris eller potatis
- Vegetariskt: Broccoli-/blomkålsgratäng med umph färs
Fredag
- Grillad PLUMA (detalj av gris) hasselbackspotatis bea, timjansgräddsås
- Dagens pasta
- Vegetariskt: Broccoli-/blomkålsgratäng med umphfärs
Mån-fre 09.00-14.30, lör-sön 11-14.30 • Pris 130:-, pensionär 115:- inkl Bröd, smör, sallad, måltidsdryck, kaffe & kaka. lunchkuponger 10 st 1170:- hämtlåda 95:- • À la carte och barnmeny finns.