Vi använder cookies
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.
Vecka 19
Måndag
- Smörbakad kummel, fräst spenat med linser, fetaostkräm, sparris, potatis
- Veg: Rödbetsbiff, fräst spenat med linser, fetaostkräm, sparris, potatis
Tisdag
- Smörbakad kummel, fräst spenat med linser, fetaostkräm, sparris, potatis
- Veg: Rödbetsbiff, fräst spenat med linser, fetaostkräm, sparris, potatis
Onsdag
- Sparrisrisotto med citron & parmesan, räkor, örter
- Veg: Sparrisrisotto med citron & parmesan, svamp, örter
Torsdag
- Stängt - Kristi himmelsfärds dag
Fredag
- Grillad entrecote med ramslökssmör, rödvinssky, grillgrönt, potatis
- Veg: Grillad halloumi med ramslökskräm, grillgrönt, potatis
Lunch vardagar 11.30–13.30 • Pris 215:- inkl. soppa, salladsbuffé, bröd och smör, dessert • restaurang@haganas.com