Vi använder cookies
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.
Vecka 20
Måndag
- Stekt fisk med kall örtsås & kokt potatis
- Helstekt fläskkarré med pepparsås & kokt potatis
- Gräddstuvad pytt i panna med rödbetor
- Veg: Pasta Arrabbiata (vitlök, tomat, chili)
Tisdag
- Raggmunk med stekt fläsk & lingonsylt
- Chimichurrybakad kyckling med chiliaioli & rostad potatis
- Gräddstuvad pytt i panna med rödbetor
- Veg: Tofu tempura med ponzudipp & rostad potatis
Onsdag
- Biff à la Lindström med skysås & inlagd gurka samt skysås
- Örtbakad fisk med hummersås & stenbitsrom samt kokt potatis
- Gräddstuvad pytt i panna med rödbetor
- Veg: Linsgryta med röd curry & grönsaker samt ris
Torsdag
- Ärtsoppa med fläsk/Fisksoppa med aioli samt pannkaka med sylt& grädde
- Lasagne
- Gräddstuvad pytt i panna med rödbetor
- Veg: Kikärtsbiff med örtkeso & kokt potatis
Fredag
- Helstekt ryggbiff med bourgonnesås & rostad potatis
- Chilibakad fisk med mangocreme & kokt potatis
- Gräddstuvad pytt i panna med rödbetor
- Veg: Wokade grönsaker & bönor med ris
Vardagar 11.00-13.00 • Dagens rätt 115:- (Dagens rätt i låda 87:-, inkl liten sallad 97:-. Dagens sallad i låda 97:-. Matlåda som packas själv i restaurangen betalas per vikt 19:-/hg)