Vi använder cookies
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.
Vecka 18
Måndag
- Stekt chorizo, serveras med ugnsbakad lök samt srirachamajonnäs
- Ugnsbakad fisk, serveras med ädelostsås
- Pulled oumph, serveras med ugnsbakad lök samt srirachamajonnäs
Tisdag
- Rimmat fläsklägg, serveras med rotmos & senap
- Sprödbakad fisk, serveras med purjolökscreme
- Morot- & kikärtsbiff, serveras med purjolökscreme
Onsdag
1a maj – stängt
Torsdag
- Pepparrotskött, serveras med pressgurka
- Fiskgratäng med soltorkad tomat & basilika
- Vegansk böngryta med soltorkad tomat & basilika
Fredag
- BBQ-marinerad kyckling, serveras med rödvinssky samt tzatziki
- Gremolatabakad fiskfilé, serveras med rostad fänkål samt smörsås
- Gremolatabakad rotselleri, serveras med rostad fänkål samt vitlöksdressing
Dagens lunch på buffé serveras helgfria vardagar mellan 11-14