Vi använder cookies
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.
Vecka 19
Måndag
- Husets kålpudding, gräddsås och kokt potatis
- Panerad fisk, dansk remouladsås och kokt potatis
- Veg: Zucchiniplättar, aioli och pommes
Tisdag
- Fläskfilégryta med ädelost serveras med basmatiris eller kokt potatis
- Flygande Jacob med basmatiris
- Veg: Bönbiffar, currysås och pommes
Onsdag
- Ost- och skinkfylld schnitzel, persiljesås och klyftpotatis
- Korvstroganoff med basmatiris
- Veg: Vegetarisk schnitzel, bearnaisesås och klyftpotatis
Torsdag
- Lunchstängt
Fredag
- Lunchstängt
Lunchbuffé 11.00-14.00. Pris: 125:- Avhämtning: 109:- Pensionär: 109:- inkl. salladsbuffé, dryck, kaffe och kaka.