Vi använder cookies
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.
Vecka 19
Måndag
- Stekt kycklingfilé m kantarellsås & stekt potatis
- Friterad kyckling & fisk
- Biff m blekselleri i svartpepparsås
- Grönsakswok m cashewnötter
- Kött i bruncurry
- Nudlar m fläsk
Tisdag
- Mandelfisk m skirat smör & kokt potatis
- Friterad kyckling & fläsk
- Wokad kyckling m. grönsaker i satésås
- Grönsaker m cashewnötter
- Vitlöksmarinerad biff m vitpeppar
- Nasigoreng
Onsdag
- Baconlindad falukorv m potatismos
- Friterad kyckling & biff
- Biff m lök & soyabönor
- Grönsakswok m cashewnötter
- Kyckling m gröncurry
- Risnudlar m räkor
Torsdag
- Á la carte 12.00-21.30
Fredag
- Hemlagad pepparstek m. svartpepparsås & stekt potatis
- Friterad kyckling & räkor
- Wokad fläsk i skivor m. spanskpeppar i szechuanpepparsmak
- Grönsakswok m cashewnötter
- Kyckling m gulcurry
- Stekta nudlar m skinka
Lunchbuffé mån-fre 11-15 Pris 129:- Pensionär 109:- Barn u. 12 år 99:- • Svenskt, kinesiskt och thailändskt. Vårrullar. Curry-, jordnöts- & sötsursås salladsbuffé, bröd, dryck, glass frukt, kaffe & kaka