Vi använder cookies
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.
Vecka 19
Måndag
- Strömmingsflundra med picklad rödlök, mos och brynt smör
- Hemlagad köttbullar, gräddsås, potatismos, lingon, picklad gurka
- Kycklinggryta med kokos och basmatiris
- Burrito fylld med bönor och mozzarella (veg)
- Broccolisoppa
Tisdag
- Spagetti med köttfärssås
- Skånsk kalops med potatismos, inlagda rödbetor
- Panerad fisk, kokt potatis, romsås
- Mustig kyckling tikka masala med basmatiris
- Broccolisoppa
Onsdag
- Pannbiff med stekt lök, brunsås, ärtor, rårörda lingon och kokt potatis
- Fiskgratäng med potatismos
- Kyckling gryta med kokos och basmatiris
- Burrito fylld med bönor och mozzarella (veg)
- Broccolisoppa
Torsdag
- Nattbakad fläskytterfilé med potatisgratäng, rödvinssås och bearnaise
- Panerad fisk med kokt potatis, remouladsås och ärtor
- Mustig kyckling tikka masala med basmatiris
- Pannkakor, sylt och grädde (veg)
- Broccolisoppa
Fredag
- Schnitzel med klyftpotatis, rödvinssås och citroncrème
- Havets wallenbergare med potatismos, gröna ärtor och brynt smör
- Kyckling gryta med kokos och basmatiris
- Quesadillas med bönor, mozzarella och tomatsalsa (veg)
- Broccolisoppa
Lunchbuffé kl 10:45-14:30 inkl måltidsdryck, salladbuffé, hembakat bröd, smör, kaffe/te och kaka 125:- (pensionär 115:-) • Avhämtning 105:- • Lunchkuponghäfte 10 st 1150:- (pensionär 1050:-)