Vi använder cookies
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.
Vecka 34

Måndag
- Färsbiffar med lingon, kokt potatis och gräddsås
- Panerad rödspätta med kokt potatis och kall dillsås
- Pasta Carbonara
Tisdag
- Stekt fläsk med raggmunk och lingon
- Stekt fläsk med kokt potatis och löksås
- Kokt torsk med kokt potatis och hummersås
- Pasta med kyckling
Onsdag
- Schnitzel med stekt potatis och bearnaisesås
- Strömmingsflundra med potatismos och lingon
- Pasta med fläskfilé
Torsdag
- Ugnsstekt kycklingfilé med stekt potatis och pepparsås
- Stekt koljafilé med kokt potatis och kall citronsås
- Pasta Carbonara
Fredag
- Pannbiff med kokt potatis och skogssvampsås
- Ugnsstekt laxfilé med kokt potatis och kall limesås
- Pasta med kycklingfilé

Lunch mån-fre kl 11-14. Pris 99:- inkl sallad, bröd, italienskt kryddat smör, måltidsdryck och kaffe ingår. Välkomna