Vi använder cookies
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.
Vecka 45
Måndag
- Grillad kyckling med fetaostcrème och stekt potatis
- Ugnsgratinerad falukorv med dill- och pepparrotssås
- Smörstekt fiskfilé med syrlig vitvinssås kokt potatis
Tisdag
- Kålpudding med gräddsås, lingon och kokt potatis
- Stekt fläsk med raggmunk och lingonsylt
- Pasta Alfredo med kockens touch
Onsdag
- Kyckling i grön currysås med kokosmjölk, serverad med ris.
- Timjanbakad fläskkarré med gräddsås, äppelmos & kokt pot
- Ädelostgratinerad broccoli med paprika och kokt potatis
Torsdag
- Schnitzel med rödvinssås & bearnaise med stekt potatis
- Kyckling med soltorkade tomater och spenat samt ris
- Dagens pastagratäng
- Pannkaka med sylt & vispgrädde
Fredag
- BBQ-gratinerad helstekt fläskfilé med pommes
- Pytt Bellman med rödbetor
- Panerad fisk med curryremoulad och kokt potatis
- Dessert
Lunchtider: Helgfri vardag kl. 11– 14 • Lunchbuffé 132:-. Pensionär 125:-. Låda 128:-. • Inklusive dryck, salladsbuffé, bröd och kaffe/kaka