Vi använder cookies
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.
Vecka 5
Måndag
- Wallenbergare - Kalvfärsbiff med tillbehör
- Stekt strömming med skirat smör, lingonsylt och mos
- Kycklinggryta på baskiskt vis
Tisdag
- Boeuf Bourgignon (Fransk köttgryta) med ris
- Fläsk med raggmunk
- Kyckling med grönpepparsås och ris
Onsdag
- Fläsknoisette med örtgräddsås
- Panerad flundrafilé med tartarsås
- Grillad kyckling med örtgräddsås och vinbärsgelé
- Tacobuffé
Torsdag
- Schnitzel med rödvinssås och stekt potatis
- Pastagratäng med skinka och kantareller
- Kyckling med oliver i ajwargrädde
- Pannkaka med sylt och grädde
Fredag
- Fläskfilé med rosépepparsås, bea och potatisgratäng
- Torskfilé med ägg- och soltorkad tomatsås
- Stekt prinskorv, stuvad spenat
- Kyckling med tomat och västerbottensås
- Dessert
Lunchbuffé 123:- Avhämtning 120:-. • Sallad, bröd, måltidsdryck och kaffe ingår i dessa priser