Vi använder cookies
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.
Vecka 24

Måndag
- Flygande Jakob med ris
- Gratinerad torskfilé med ägg- & dillsås, kokt potatis
Tisdag
- Färsbiffar med senaps & dragonsås med kokt potatis
- Stekt fläsk med raggmunk och lingonsylt
- Fiskgratäng med fänkål & hummersås med kokt potatis
Onsdag
- Gratinerad fläskytterfilé med bacon & BBQ-sås stekt potatis
- Panerad rödspätta med dansk remouladsås och kokt potatis
- Broccoligratäng med tomater och fetaost kokt potatis
Torsdag
- Schnitzel med café de Paris-sås och stekt potatis
- Boeuf Bourgignon (Fransk köttgryta) med potatismos
- Spaghetti med vit ragu på salsiccia
- Pannkaka med sylt & vispgrädde
Fredag
- BBQ-glaserad fläskfilé med örtpotatis
- Kyckling i ädelostsås med ris
- Stekt fiskfilé med anjovisröra & kokt potatis
- Dessert

Lunchbuffé 128:- Avhämtning 125:-. • Sallad, bröd, måltidsdryck och kaffe ingår i dessa priser