Vi använder cookies
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.
Vecka 35

Måndag
- Grillad kyckling med ädelostsås och stekt potatis
- Korvlåda med bacon, champinjoner och lök med ris
- Panerad torsk med dillmajonnäs och kokt potatis
Tisdag
- Kycklingschnitzel med kapris/dragon crème & potatismos
- Stekt fläsk med raggmunk och lingonsylt
- Gratinerad blomkål med gorgonzolasås och valnötter
Onsdag
- Helstekt kotlettrad med kantarellsås och potatisgratäng
- Lax med citron / gräslöksaioli och kokt potatis
- Spaghetti med vit salsicciaragu
Torsdag
- Fläskschnitzel med rödvinssås & bearnaise med stekt potatis
- Kyckling i gröncurrysås med ris
- Dagens pastagratäng
- Pannkaka med sylt & vispgrädde
Fredag
- Helstekt fläskfilé med grönpepparsås och stekt potatis
- Panerad flundrafilé med dansk remuladsås och kokt potatis
- Dagens pasta
- Dessert

Lunchbuffé 128:- Avhämtning 125:-. • Sallad, bröd, måltidsdryck och kaffe ingår i dessa priser