Vi använder cookies
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.
Vecka 38

Måndag
- Grillad kyckling med tzatziki och ris
- Panerad fisk med pepparrotscrème och kokt potatis
- Pastagratäng med bacon och champinjoner
Tisdag
- Köttfärslimpa med svartvinbärgräddsås och kokt pot
- Stekt fläsk med raggmunk och lingonsylt
- Gratinerad fiskfilé med fänkål & pepparrot med kokt potatis
Onsdag
- Dillkött på högrev med kokt potatis
- Isterband med persiljestuvad potatis och rödbetor
- Köttbullar i gräddsås och kokt potatis och lingonsylt
Torsdag
- Schnitzel med rödvinssås & bearnaise med potatismos
- Flygande Jacob (kyckling, banan, bacon & jordnötter) & ris
- Dagens pastagratäng
- Pannkaka med sylt & vispgrädde
Fredag
- Helstekt fläskfilé med grönpepparsås och potatisgratäng
- Kyckling i gul currysås med paprika och ris
- Panerad fisk med remouladsås och kokt potatis
- Dessert

Lunchbuffé 128:- Avhämtning 125:-. • Sallad, bröd, måltidsdryck och kaffe ingår i dessa priser