Vi använder cookies
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.
Vecka 46
Måndag
- Gratinerad fläskytterfilé med bacon och BBQ-sås
- Korv i ugn med bostongurka, tomat och ost
- Panerad fisk med pepparrotscrème och kokt potatis
Tisdag
- Pannbiff med gräddig löksås och kokt potatis
- Stekt fläsk med raggmunk och lingonsylt
- Stekt strömming med skirat smör och potatismos
Onsdag
- Kyckling med bacon, champinjoner, paprika och ris
- Sous-vide lagad kotlettrad med gorgonzolasås & råstekt potatis
- Fiskgratäng med crabfish och hummersås kokt potatis
Torsdag
- Schnitzel med vispad kryddsmör & rödvinssås stek potatis
- Biff stroganoff med ris
- Dagens pastagratäng
- Pannkaka med sylt & vispgrädde
Fredag
- Helstekt fläskfilé med rosépepparsås och stekt potatis
- Tandoorikryddad kyckling med myntayoghurt och ris
- Panerad fisk med kall gräslökssås och kokt potatis
- Dessert
Lunchtider: Helgfri vardag kl. 11– 14 • Lunchbuffé 132:-. Pensionär 125:-. Låda 128:-. • Inklusive dryck, salladsbuffé, bröd och kaffe/kaka