Vi använder cookies
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.
Vecka 3
Måndag
- Nötfärsbiff med gräddsås, potatis och lingon
- Stekt falukorv med stuvade bukettgrönsaker
- Fiskgratäng med fetaost och tonfisk
Tisdag
- Dillkött (på högrev) med kokt potatis
- Flygande Jacob med ris
- Fläsk med raggmunk
Onsdag
- Helstekt fläskkarré med örtgräddsås
- Panerad rödspätta med dansk remouladsås
- Grillad kyckling med currysås och ris
- Tacobuffé
Torsdag
- Schnitzel med rödvinssås och stekt potatis
- Kålpudding med gräddsås och lingon
- Kycklingfilé med röd paprika i grevéostsås
- Pannkaka med sylt och grädde
Fredag
- Fläskfilé med grönpepparsås, bea och potatisgratäng
- Kyckling Sweet Baby Ray
- Torsk med ägg- och persiljesås
- Dessert
Lunchbuffé 123:- Avhämtning 120:-. • Sallad, bröd, måltidsdryck och kaffe ingår i dessa priser