Vi använder cookies
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.
Vecka 13

Måndag
- Wallenbergare - Kalvfärsbiff med tillbehör
- Korv Stroganoff med ris
- Persiljestuvad nilabborre med kokt potatis
Tisdag
- Pepparrotskött (på högrev)
- Panerad kotlettfisk med Rhode Islandsås
- Flygande Jacob med ris
- Fläsk med raggmunk
Onsdag
- Stekt fläskkotlett med kantrellsås och vinbärsgelé
- Kyckling med färsk tomat och västerbottensås
- Grillad kyckling med kantarellsås
- Tacobuffé
Torsdag
- Tacopanerad schnitzel med timjansås
- Gräddstuvad pytt i panna med rödbetor
- Regnbågslax med vitvinssås
- Pannkaka med sylt och grädde
Fredag
- Fläskfilé Black & White med potatisgratäng
- Högrevspasta med paprikasås
- Torskfilé ägg- och soltorkad tomatsås
- Kyckling med oliver i ajwargrädde
- Dessert

Lunchbuffé 115:- Avhämtning 105:- • Sallad, bröd, måltidsdryck och kaffe ingår i dessa priser