Vi använder cookies
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.
Vecka 25
Måndag
- 1. Fylld lunchkorv, potatismos #L
- 2. Sprödbakad fisk med remouladsås och kokt potatis #G
- 3. Kycklinggryta med chili & vitlök & ris #L
- Veckans sallad
- Veg: Veg. biff med remouladsås och potatismos #L
Tisdag
- 1. Pasta med skinka& soltorkadtomatsås #L #G
- 2. Björkeby fisk med örtsås & potatismos #L #G
- 3. Strimlat nötkött i sötsur sås, ris
- Veckans sallad
- Veg: Pasta med soltorkad tomat & grönsakssås #L #G
Onsdag
- 1. Pytt i panna med stekt ägg och rödbetor
- 2. Biff Stroganoff med ris #L
- 3. Havets Wallenbergare med skirat smör & potatismos #L #G
- Veckans sallad
- Vegetarisk pytt med vitlöksdressing #L
Torsdag
- 1a. Ärtsoppa med pannkaka #G#L
- 1b. Blomkålssoppa med pannkaka #G#L
- 2. Schnitzel med kryddsmör & rostad potatis #L #G
- 3. Kallskuren balsamicomarinerad kycklingfilé med rostad primörpotatissallad & västerbottensostcremé #L
- Veckans sallad och veg
Fredag
- Stängt på midsommarafton

120 kr inkl.sallad, smör, bröd, dryck, kaffe • Beställ utkörning före kl 9 på 0243-72516/e-post: domnarvsgarden@ssab.com 85:- • #L=Inneh. laktos #G=Inneh. gluten • Veg. alt. varje dag