Vi använder cookies
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.
Vecka 13
Måndag
- Schnitzel med champinjonsås och ugnsstekt potatis
- Fisk- och skaldjursragu med persiljeaioli och kokt potatis
- Ädelostgratinerad blomkål
Tisdag
- Panerad färsk fisk med räk- och dillröra samt potatismos
- Fläskkarré med rosépepparsås, lingonsylt och kokt potatis
- Ädelostgratinerad blomkål
Onsdag
- Helstekt fläskfilé med bea och löksky samt klyftpotatis
- Fiskgratäng med pressad potatis
- Ädelostgratinerad blomkål
Torsdag
- Räk- och blåmusselsoppa med vitlöksbröd
- Hemgjorda pannkakor med sylt och vispad grädde
- Grönsaksbräserad kyckling med purjolökspotatis och rosmarinsås
- Ädelostgratinerad blomkål
Fredag
- Grillbuffé med färsk karré, chorizo, majskolvar samt bearnaisesås och potatisgratäng
- Tomat-och vitlökspocherad fisk med smörkokt potatis
- Ädelostgratinerad blomkål
- Vi bjuder på hallonkaka med vaniljsås till efterrätt

105 kr inkl.sallad, smör, bröd, dryck, kaffe • Beställ utkörning före kl 9 på 0243-72516/e-post: domnarvsgarden@ssab.com 85:- • #L=Inneh. laktos #G=Inneh. gluten *Smalare alternativ • Veg. alt. varje