Vi använder cookies
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.
Vecka 48
Måndag
- 1. Isterband med dillstuvad potatis #L
- 2. Sprödbakad fisk med rom- och purjolökssås, kokt potatis #G#L
- 3. Strimlat fläsk i currysås med jasminris
- Veckans sallad #G#L och veg #L
Tisdag
- 1. Pasta Carbonara #G#L
- 2. Kåldolmar med gräddsås, lingonsylt och kokt potatis #L
- 3. Ugnsbakad sej med vitvinssås och kokt potatis #L
- Veckans sallad #G#L och veg #L
Onsdag
- 1. Fiskgratäng med tomat och mozzarella samt potatismos #L
- 2. Köttfärslimpa med grönpepparsås och potatismos #L
- 3. Örtmarinerad kyckling med rostade rotfrukter samt gremolatayoghurt #L
- Veckans sallad #G#L och veg #L
Torsdag
- 1.a Ärtsoppa med pannkaka #G#L
- 1.b Majs- och currysoppa med pannkaka #G#L
- 2. Färsbiff med choronsås (béarnaisesås smaksatt med tomat) och stekt potatis #L
- 3. Laxpudding #L
- Veckans sallad #G#L och veg #G#L
Fredag
- 1. Kycklingwok med jasminris och limedressing #L
- 2. Björkebyfisk med örtdressing och potatismos #G#L
- 3. Viltskavsgryta med lingonyoghurt samt kokt potatis #L
- Veckans sallad #G#L och veg #L

105 kr inkl.sallad, smör, bröd, dryck, kaffe • Beställ utkörning före kl 9 på 0243-72516/e-post: domnarvsgarden@ssab.com 85:- • #L=Inneh. laktos #G=Inneh. gluten *Smalare alternativ • Veg. alt. varje