Vi använder cookies
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.
Vecka 31
Måndag
- 1. Fiskgratäng med soltorkad tomat, broccoli och potatismos #L
- 2. Kycklinggryta med örter och vitlök samt jasminris #L
- Kebabsallad med vitlöksdressing #L
- Veg: Pytt med soltorkad tomat och vitlöksdressing #L
- Varje vecka: Hamburgare #G
Tisdag
- 1. Jambalaya (kyckling, skinka, räkor) med rhode islandsås #L
- 2. Köttfärs- & paprikagratäng med ugnsrostad potatis #L
- Kebabsallad med vitlöksdressing #L
- Veg: Pytt med soltorkad tomat och vitlöksdressing #L
- Varje vecka: Hamburgare #G
Onsdag
- 1. Thaigryta med fläsk, cocosmjölk, vattenkastanjer, bambuskott samt jasminris
- 2. Stekt kycklingfilé med pestosås och rostad potatis #L
- Kebabsallad med vitlöksdressing #L
- Veg: Pytt med soltorkad tomat och vitlöksdressing #L
- Varje vecka: Hamburgare #G
Torsdag
- 1. Kalkonschnitzel cordon blue med tomatsås samt jasminris #G#L
- 2. Färsbiff med gräddig rödvinssås och ugnsrostad potatis #L
- Kebabsallad med vitlöksdressing #L
- Veg: Pytt med soltorkad tomat och vitlöksdressing #L
- Varje vecka: Hamburgare #G
Fredag
- 1. Kebabgryta med ris och vitlöksdressing #L
- 2. Sprödbakad fisk med skagenröra och kokt potatis #G#L
- Kebabsallad med vitlöksdressing #L
- Veg: Pytt med soltorkad tomat och vitlöksdressing #L
- Varje vecka: Hamburgare #G
![Lokalt i - Dalarnas största gratistidning](/media/5t4jax5g/logga_lokalt-i_payoff_webb-1024x314.png)
110 kr inkl.sallad, smör, bröd, dryck, kaffe • Beställ utkörning före kl 9 på 0243-72516/e-post: domnarvsgarden@ssab.com 85:- • #L=Inneh. laktos #G=Inneh. gluten *Smalare alternativ • Veg. alt. varje