Vi använder cookies
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.
Vecka 13
Måndag
- 1. Sprödbakad fisk med rom- & purjolöksdressing samt kokt potatis #G
- 2. Ugnsgratinerad falukorv med senap, broccoli och potatismos #L
- 3. Coq au vin med ris
- Veckans sallad och veg
Tisdag
- 1. Pasta Carbonara #G#L
- 2. Thaigryta med fläsk, cocosmjölk samt jasminris
- 3. Fiskgratäng med creme fraiche, soltorkad tomat, fetaost, oliver samt kokt potatis #L
- Veckans sallad och veg
Onsdag
- 1. Kalops med rödbetor och kokt potatis
- 2. Chili con Carne med ris
- 3. Kycklingwok med srirachamajonnäs och äggnudlar #G
- Veckans sallad och veg
Torsdag
- 1.a Ärtsoppa med pannkaka #G#L
- 1.b Spenatsoppa med pannkaka #G#L
- 2. Färsbiff med choronsås (bearnaisesås smaksatt med chili) och ugnsrostad potatis
- 3. Kycklingfilé med ratatouille samt stekt ris
- Veckans sallad och veg
Fredag
- 1. Nattbakad högrev med BBQ-sås och potatismos #L
- 2. Kycklinglasagne #G#L
- 3. Rågmjölspanerad sej med kräftskagen och kokt potatis #G
- Veckans sallad och veg

110 kr inkl.sallad, smör, bröd, dryck, kaffe • Beställ utkörning före kl 9 på 0243-72516/e-post: domnarvsgarden@ssab.com 85:- • #L=Inneh. laktos #G=Inneh. gluten • Veg. alt. varje dag