Vi använder cookies
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.
Vecka 47
Måndag
- Rosmarins stekt fläskytterfilé med skysås
- Ångad fiskfilé med ägg- och persiljesås samt potatis
Tisdag
- Örtsstekt kycklingfilé med dijon- och honungsdressing
- Stekt strömming med skirad smör samt potatis
Onsdag
- Buskåkers soppa samt pannkaka med Buskåkers egen sylt och grädde
- BBQ-bakad revben serveras med vitlök och parikasmör
- Panerad fiskfilé med curryremouladsås samt ris
Torsdag
- STÄNGT för förberedelse inför julbordet.
Fredag
- STÄNGT för förberedelse inför julbordet.
Lunchbuffé månd-fred kl. 11-13.30 inkl salladsbuffé, bröd, vatten, kaffe & kaka • Buffé 130:- (måndagar 99:-), pensionär 120:-, barn 5–12 år 95:-, avhämtning 99:-. Lunchhäfte 10 kuponger 1200:-.