Vi använder cookies
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.
Vecka 46
Måndag
- Stuvade makaroner med stekt falukorv
- Pocherad sejfilé med vitvinssås och dill kokt potatis
Tisdag
- Köttfärslimpa med brunsås, lingon och potatis
- Rågmjölspanerad strömming med skirat smör, lingon och potatispuré
Onsdag
- Fläsk schnitzel med rödvinssås och rostade potatis
- Pocherad fisk serveras med purjolökssås och potatis
Torsdag
- Nygräddade pannkakor, hemgjord jordgubbssylt och vispad grädde
- Dagens soppa
- Sarinyas flygande Jacob med grönsaksris
- Stekt fisk serveras med skaldjurs röra och potatispuré
Fredag
- Pepparbakad fläskytterfilé med rödvinssky och persiljesmör samt rostad potatis
- Pocherad fiskfilé med ansjovissås och kokt potatis
Lunchbuffé månd-fred kl. 11-13.30 inkl salladsbuffé, bröd, vatten, kaffe & kaka • Buffé 130:-, pensionär 120:-, barn 5–12 år 95:-, avhämtning 99:-. Lunchhäfte 10 kuponger 1200:-.