Vi använder cookies
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.
Vecka 34

Måndag
- Stekt falukorv med krämiga persiljemorötter och kokt potatis
- Färsk nystekt sejfilé som serveras med vår egen remouladsås och nykokt potatis
Tisdag
- Kycklinglår med sweet chili ugnsbakad med lätt sting av söt chili serveras med gyllene klyftpotatis
- Stekt färsk sejfilé med len skagenröra och kokt potatis
Onsdag
- Färsbiffar saftiga biffar på nötfärs, serveras med vispat lingonsmör och sammetslen potatispuré
- Stekt färsk fiskfilé med curryremouladsås samt klyftpotatis
Torsdag
- Dagens värmande soppa, nygräddade pannkakor med hemgjord jordgubbssylt och vispad grädde
- Äppelbakad mör fläskkarré, mustig skysås och ugnsrostad sommarpotatis
- Rågmjölspanerad färsk fiskfilé, kall citruscrème och kokt potatis
Fredag
- Nattbakad fläskytterfilé med mustig sky och vitlöksdoftande sommarpotatis
- Rågmjölspanerad färsk fiskfilé med frisk romsås och kokt potatis

Lunchbuffé månd-fred kl. 11-13.30 inkl salladsbuffé, bröd, vatten, kaffe & kaka • Buffé 130:- (måndagar 99:-), pensionär 120:-, barn 5–12 år 95:-, avhämtning 99:-. Lunchhäfte 10 kuponger 1200:-.