Vi använder cookies
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.
Vecka 39

Måndag
- Pasta med mustig skinksås och riven ost
- Pocherad fisk serveras med kaprissås samt kokt potatis
- Dagens kött & bea
- Vi bjuder på dessert
Tisdag
- Rödvinsbrässerad kalvlägg med potatispuré
- Stekt strömming med skirat smör och potatispuré
- Dagens kött & bea
- Vi bjuder på dessert
Onsdag
- Raggmunk med stekt fläsk och lingon
- Ugnsbakad kapkummel med örtdressing och potatis
- Dagens kött & bea
- Vi bjuder på dessert
Torsdag
- Buskåkerssoppa med pannkaka, hemgjord jordgubbssylt och grädde
- Nattbakad vitlökskarré med rödvinssky och ugnspotatis
- Rågmjölspanerad fiskfilé med remouladsås och potatis
- Dagens kött & bea
- Vi bjuder på dessert
Fredag
- Dijonsenap och örtmarinerad kycklingklubba samt rotfrukter
- Fiskgratäng och grönsaker kommer med potatispuré
- Dagens kött & bea
- Vi bjuder på dessert

Lunchbuffé vardagar kl. 11-13.30 med stor salladsbuffé, bröd, vatten, kaffe & kaka • Buffé 120:-, pensionär 110:-, avhämtning 95:- (1 salladslåda samt 1 varmmatslåda). Lunchhäfte 10 kup. 1100:-.