Vi använder cookies
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.
Vecka 13

Måndag
- Mac and cheese med vegetariska köttbullar
- Oxbringa med rotmos och senapscrème
- Vitvinspocherad sejfilé med citrondoftande spenatsås och potatis
- Kött & bea
Tisdag
- Mac and cheese med vegetariska köttbullar
- Smörstekt fläskkotlett med champinjonssås, örtrostad potatis
- Örtstekt strömming med brynt ansjovissmör, lingon samt potatispuré
- Kött & bea
Onsdag
- Linsgrytta med grönsaker serveras med potatis
- Viltkryddad köttfärslimpa med enbärssås samt rostad potatis
- Pocherad fiskfilé med persiljesås och potatis
- Kött & bea
Torsdag
- Vegetarisk rotfruktspytt, romesco dressing och inlagda rödbetor
- Buskåkers soppa, pannkaka, sylt, grädde
- Whiskyglazerad karré med rödvinssås och rostade rotfrukter
- Pankpanerad fiskfilé, limedipp samt kokt potatis
- Kött & bea
Fredag
- Vegetarisk rotfruktspytt, romesco dressing och inlagda rödbetor
- Tempurakycklingfilé med mangochutney sås serveras med jasminris
- Fiskgratäng med ansjovis och dill serveras med kokt potatis
- Kött & bea

Lunchbuffé vardagar kl. 11-13.30 med stor salladsbuffé, bröd, vatten, kaffe & kaka • Buffé 120:-, pensionär 110:-, avhämtning 95:- (1 salladslåda samt 1 varmmatslåda). Lunchhäfte 10 kup. 1100:-.