Vi använder cookies
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.
Vecka 44
Måndag
- Lunchkörv, som är toppad med ost och bostongurka. Serveras med gött mos och räksallad.
- Örtmarinerad kycklingfile eller drumsticks med chiliaioli och krämig pepparsås, rostad potatis
- Veg: Schnitzel med dragoncreme och klyftpotatis med vitlök
Tisdag
- Pepparkryddad fläskkarre med gräddstuvad blandsvamp eller rödvinssky och råstekt potatis.
- Stekt saltsill med löksås och kokt potatis.
- Veg: Schnitzel med dragoncreme och klyftpotatis med vitlök.
Onsdag
- Köttfärslimpa med bacon och ost. Serveras med gräddsås, lingon och kokt eller persiljestekt potatis.
- Wookpanna med nudlar, strimlad grillad kyckling, grönsaker, örtaioli
- Veg: Schnitzel med dragoncreme och klyftpotatis med vitlök.
Torsdag
- Krämig fläskfilepanna med vattenkastanj, wookgrönsaker och pilaffris eller persiljerostad potatis.
- Spagetti med ost- och skinksås.
- Veg: Schnitzel med dragoncreme och klyftpotatis med vitlök.
Fredag
- Örtbrässerad kalvstek med god krämig gräddsås, svartvinbärsgele och smörstekt eller kokt potatis.
- Smörstekt flundrafile med rom och rödlökscreme samt kokt potatis.
- Veg: Schnitzel med dragoncreme och klyftpotatis med vitlök.
Lunchöppet 10-14 • 79:- för en lunchlåda och 145:- för två lunchlådor.