Vi använder cookies
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.
Vecka 29

Måndag
- Honungsglacerade revbensspjäll med rödvinssky, cole slaw och persiljerostad potatis.
- Pyttipanna med stekt ägg- och legymskivade rödbetor.
- Rostbiff med vår goda potatissallad och krispig sallad.
- Veg: Broccolibollar med ratatouille och stekt ris med grönsaker.
Tisdag
- Schweizerlåda med gräddsås, lingon och kokt eller smörstekt potatis.
- Isterband med dillstuvad potatis och legymskivade rödbetor.
- Veg: Broccolibollar med ratatouille och stekt ris med grönsaker.
Onsdag
- Tandoorikyckling med ayvar relishcreme eller krämig rosepepparsås och smörslungad potatis.
- Vår egen panna med strimlad rökt skinka, grönsaker, stekt ägg och ayvar relishcreme.
- Veg: Broccolibollar med ratatouille och stekt ris med grönsaker.
Torsdag
- Gulaschpanna med creme fraiche och pilaffris.
- Smörstekt rödspättafile med västkuströra och kokt eller dillslungad potatis.
- Veg: Broccolibollar med ratatouille och stekt ris med grönsaker.
Fredag
- Mangoglacerad grillskiva med cafe de Parissmör, rödvinssky och potatisgratäng toppad med ost.
- Spagetti Bolognese med riven parmensan.
- Veg: Broccolibollar med ratatouille och stekt ris med grönsaker.

Lunchöppet 10-14 • 79:- för en lunchlåda och 145:- för två lunchlådor.