Vi använder cookies
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.
Vecka 25

Måndag
- Stängt
Tisdag
- Ugnsbakad sejfilé med grönsakstopping och purjolökscrème serveras med potatis
- Pannbiff med kapris serveras med skysås och samt rostade rotsaker
Onsdag
- Pankopanerad fiskfilé med kall mangosås serveras med ruccola slungad potatis
- Stekt kycklingfilé serveras med tzatziki samt rostade rotfrukter
Torsdag
- Krämig fiskgryta toppas med räkor samt dill serveras med örtkrutonger
- Schnitzel med bearnaise samt med rostad klyftpotatis
Fredag
- Midsommarfirande på gammelgården

Lunchbuffén står uppdukad tisdag-fredag kl.11.00-13.30 • Salladsbuffé, smör, bröd, dryck, kaffe, pris 130:-