Vi använder cookies
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.
Vecka 38

Måndag
- Rimmad oxbringa, pepparrotssås, ärter, senapskräm, örtslungad potatis.
- Svamprisotto (veg), stekt svamp, broccolini, rädisa, parmesan.
Tisdag
- Rimmad oxbringa, pepparrotssås, ärter, senapskräm, örtslungad potatis.
- Svamprisotto (veg), stekt svamp, broccolini, rädisa, parmesan.
Onsdag
- Coq au Vin, steklök, rökt sidfläsk, svamp, potatis.
- Jordärtskocksbiff (veg), gräslökssås, syrad zucchini, rostade frön, potatis.
Torsdag
- Coq au Vin, steklök, rökt sidfläsk, svamp, potatis.
- Jordärtskocksbiff (veg), gräslökssås, syrad zucchini, rostade frön, potatis.
Fredag
- Biff Rydberg med klassiska tillbehör.
- Saltbakad rotselleri (veg), brynt smör, hasselnöt, grönkål, purjolök, stekt potatis.

Lunch vardagar 11.30-13.30 • Pris 215:- inkl soppa, salladsbuffé, ost & kex, kaffe och dessert. • restaurang@haganas.com