Vi använder cookies
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.
Vecka 44
Måndag
- Köttfärsjärpar med gräddsås, inlagd gurka, lingonsylt samt kokt potatis
- Ångkokt fisk med vitvinssås, morötter, purjolök och dillkokt potatis
- Vegetariska biffar med tomat- och basilikasås
Tisdag
- Panerad färsk sejfilé med skagenröra och potatismos
- Grillad chorizo med rostade rotfrukter och rosmarinsky
- Vegetariska biffar med tomat- och basilikasås
Onsdag
- Örtmarinerad fläskfilé med svampsås och klyftpotatis
- Ostgratinerad fisk med färska grönsaker och kokt potatis
- Vegetariska biffar med tomat- och basilikasås
Torsdag
- Kräftsoppa med aioli
- Hemgjorda pannkakor med sylt och vispad grädde
- Helstekt kycklingfilé med rosmarinsås och ugnsbakad potatis
- Vegetariska biffar med tomat- och basilikasås
Fredag
- Färsk karré, korvar, majskolvar samt bearnaisesås och rostad potatis
- Sprödbakad rödspätta med remouladsås och kokt potatis
- Vegetariska biffar med tomat- och basilikasås
- Vi bjuder på gräddtårta med riven choklad till efterrätt
 
    Bufféservering kl.11.00-13.30 med salladsbord, bröd, vatten, kaffe, kaka. 130:- (Avhämtn. 95:-) Pensionärer 120:-, barn 2-12 år 75:- • På fredagar bjuder vi på dessert. • Lunchkup. 10 st 1100:-