Vi använder cookies
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.
Vecka 27
Måndag
- Köttfärsbiffar med gräddsås, lingonsylt och ugnstekt potatis
- Fiskgratäng med skaldjurssås och dillkokt potatis
- Vegetarisk lasagne med anammafärs och soltorkade tomater
Tisdag
- Panerad färsk sejfilé med kall räk- och dillsås samt potatismos
- Basilikamarinerad kyckling med pestosås, tomater och klyftpotatis
- Vegetarisk lasagne med anammafärs och soltorkade tomater
Onsdag
- Ugnsbakad karré i rosmarinsky med rostade potatishalvor
- Stekt strömming med potatismos, skirat smör och lingonsylt
- Vegetarisk lasagne med anammafärs och soltorkade tomater
Torsdag
- Räksoppa med aioli
- Hemgjorda pannkakor med sylt och vispad grädde
- Fläskfilé med timjansås, grillad zuccini samt bakad potatis
- Vegetarisk lasagne med anammafärs och soltorkade tomater
Fredag
- Wallenbergare med rödvinssås och potatismos
- Ostgratinerad fisk i vitvinsås med strimlade grönsaker, kokt potatis
- Vegetarisk lasagne med anammafärs och soltorkade tomater
- Vi bjuder på morotskaka till efterrätt

Bufféservering kl.11.00-13.30 med salladsbord, bröd, vatten, kaffe, kaka. 130:- (Avhämtn. 95:-) Pensionärer 120:-, barn 2-12 år 75:- • På fredagar bjuder vi på dessert. • Lunchkup. 10 st 1100:-