Vi använder cookies
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.
Vecka 14
Måndag
- Pannbiff med löksås, lingonsylt och ugnsstekt potatis
- Ångkokt fisk med vitvinsås, sockerärtor och pressad potatis
- Vegetariska biffar med tomat- och basilikasås
Tisdag
- Panerad fisk med skagenröra och potatismos
- Ostgratinerad lunchkorv med senapssås och kokt potatis
- Vegetariska biffar med tomat- och basilikasås
Onsdag
- Helgrillad fläskfilé med rödvinssås med syltad rödlök och bakad potatis
- Fiskgratäng med färska grönsaker, räkor och pressad potatis
- Vegetariska biffar med tomat- och basilikasås
Torsdag
- Fisk- och skaldjurssoppa med persiljeaioli
- Hemgjorda pannkakor med sylt och vispad grädde
- Örtmarinerad kyckling, stekt lök och färska champinjoner, persiljesås samt rostad potatis
- Vegetariska biffar, tomat- och basilikasås
Fredag
- Färsk karré, chorizo, majskolvar samt bearnaisesås och potatisgratäng
- Sprödbakad rödspätta med curryremoulad och kokt potatis
- Vegetariska biffar med tomat- och basilikasås
- Vi bjuder på morotskaka till efterrätt

Bufféservering kl.11.00-13.30 med salladsbord, bröd, vatten, kaffe, kaka. 130:- (Avhämtn. 95:-) Pensionärer 120:-, barn 2-12 år 75:- • På fredagar bjuder vi på dessert. • Lunchkup. 10 st 1100:-