Vi använder cookies
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.
Vecka 20
Måndag
- Schnitzel med champinjonsås, lingonsylt och persiljestekt potatis
- Ostgratinerad fiskgratäng med färska tomater och kokt potatis
- Svampomelett med ört- och vitlöksolja
Tisdag
- Panerad fisk med räk- och dillröra samt potatispuré
- Hemgjorda köttbullar i gräddsås med inlagd gurka och kokt potatis
- Svampomelett med ört- och vitlöksolja
Onsdag
- Fläskfilé med bea, rödvinssås, paprika, rödlök samt rostad potatis
- Stekt strömming med skirat smör och potatispuré
- Svampomelett med ört- och vitlöksolja
Torsdag
- Fisk- och skaldjursoppa smaksatt med vitlök och fänkål
- Hemgjorda pannkakor med sylt och vispad grädde
- Helstekt kycklingfilé med timjankryddad tomatsås samt ugnsbakad klyftpotatis
- Svampomelett med ört- och vitlöksolja
Fredag
- Färsk karré, korvar, majskolvar samt bearnaise och potatisgratäng
- Panerad rödspätta med remouladsås och dillkokt potatis
- Svampomelett med ört- och vitlöksolja
- Vi bjuder på brownies med lättvispad grädde till efterrätt

Bufféservering kl.11.00-13.30 med salladsbord, bröd, vatten, kaffe, kaka. 130:- (Avhämtn. 95:-) Pensionärer 120:-, barn 2-12 år 75:- • På fredagar bjuder vi på dessert. • Lunchkup. 10 st 1100:-