Vi använder cookies
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.
Vecka 40
Måndag
- Köttfärsjärpar med gräddsås, lingonsylt och persiljerostad potatis
- Citronkokt fisk i vitvinssås med kokt potatis
- Vegetarisk lasagne med anammafärs och färska tomater
Tisdag
- Panerad färsk sejfilé med skagenröra och potatispuré
- Ostgratinerad korv med senapsstuvad potatis
- Vegetarisk lasagne med anammafärs och färska tomater
Onsdag
- Fläskfilé med vitlöksmarinerade tomater, pepparsås samt örtbakade potatishalvor
- Fisk- och räkgratäng med pressad potatis
- Vegetarisk lasagne med anammafärs och färska tomater
Torsdag
- Fisksoppa smaksatt med fänkål samt citrusaioli
- Hemgjorda pannkakor med sylt och vispad grädde
- Rosmarinbräserad kycklingfilé med rödvinssås och potatisklyftor
- Vegetarisk lasagne med anammafärs och färska tomater
Fredag
- Fläskkarré, korvar, majskolvar, bearnaisesås och potatisgratäng
- Mozzarellagratinerad fisk med ärtskott och dillkokt potatis
- Vegetarisk lasagne med anammafärs och färska tomater
- Vi bjuder på gräddtårta med riven choklad till efterrätt

Bufféservering kl.11.00-13.30 med salladsbord, bröd, vatten, kaffe, kaka. 120:- (Avhämtn. 95:-) Pensionärer 110:-, barn 2-12 år 70:- • På fredagar bjuder vi på dessert. • Lunchkup. 10 st 1100:-