Vi använder cookies
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.
Vecka 3
Måndag
- Schnitzel med rödvinssås och ugnsstekt potatis
- Fisk- och skaldjursragu med persiljeaioli och smörkokt potatis
- Ädelostgratinerad blomkål och broccoli
Tisdag
- Panerad färsk fisk med skagenröra och potatismos
- Helstekt fläskkarré med pepparsås och rostad potatis
- Ädelostgratinerad blomkål och broccoli
Onsdag
- Örtmarinerad fläskfilé med svampsås och rostad potatis
- Fiskgratäng med pressad potatis
- Ädelostgratinerad blomkål och broccoli
Torsdag
- Skaldjurssoppa med dillaioli och broccoli
- Hemgjorda pannkakor med sylt och vispad grädde
- Ostgratinerad kyckling i paprikasås med klyftpotatis
- Ädelostgratinerad blomkål och broccoli
Fredag
- Färsk karré med löksky, bearnaisesås och potatisgratäng
- Pasta med lax- och spenatsås
- Ädelostgratinerad blomkål och broccoli
- Vi bjuder på äppelkaka med vaniljsås till efterrätt
Bufféservering kl.11.00-13.30 med salladsbord, bröd, vatten, kaffe, kaka. 130:- (Avhämtn. 95:-) Pensionärer 120:-, barn 2-12 år 75:- • På fredagar bjuder vi på dessert. • Lunchkup. 10 st 1100:-