Vi använder cookies
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.
Vecka 37
Måndag
- Örtmarinerad helstekt fläskfilé med champinjonsås och bakad potatis
- Fiskgratäng med räkor, musslor och pressad potatis
- Omelett med svampstuvning och rucola, vegetariskt alternativ
Tisdag
- Pankopanerad färsk fisk med skagenröra och potatismos
- Ugnsgrillat kycklinglårfilé med tomat- och basilikasås
- Omelett med svampstuvning och rucola, vegetariskt alternativ
Onsdag
- Köttfärsbiffar med rödvinssky, tsatsiki och ugnsstekt potatis
- Laxpudding med skirat smör samt kokt potatis
- Omelett med svampstuvning och rucola, vegetariskt alternativ
Torsdag
- Saffran- och fänkålssdoftande fisksoppa med aioli
- Hemgjorda pannkakor med sylt och vispad grädde
- Kyckling med parmachips, rödvinsbräserade champinjoner samt klyftpotatis
- Omelett med svampstuvning och rucola, vegetariskt alternativ
Fredag
- Färsk karré, kycklingklubbor, majskolvar samt bearnaisesås och potatisgratäng
- Ångkokt fisk i vitvinssås med färska grönsaker samt kokt potatis
- Omelett med svampstuvning och rucola, vegetariskt alternativ
- Vi bjuder på brownie med lättvispad grädde till efterrätt
Bufféservering kl.11.00-13.30 med salladsbord, bröd, vatten, kaffe, kaka. 130:- (Avhämtn. 95:-) Pensionärer 120:-, barn 2-12 år 75:- • På fredagar bjuder vi på dessert. • Lunchkup. 10 st 1100:-