Vi använder cookies
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.
Vecka 5
Måndag
- Prinskorv med stuvade morötter och stekt potatis
- Kåldolmar med gräddsky och lingon
- Pasta med oxfile och ädelost
Tisdag
- Stekt fläsk med löksås, raggmunk och lingon
- Helstekt karre med timjansky och äppelmos
- Torskfile med gräddig savoykål
Onsdag
- Husets krämiga lasagne
- Gratinerad kycklingfile med champignoner
- Pastalåda med fläskfile och grönpepparsås
Torsdag
- Husets kalops med rödbetor och kokt potatis
- Bondomelett med kryddiga korvar
- Pankopanerad sejfile med chiliaioli
Fredag
Grillbuffe - Fläskfile - spicy chicken - spare ribs - kryddiga korvar- ”pulled pork” - majskolv - potatisgratäng - pommes - bbq såser - kryddsmör samt olika sallader
Lunchbuffé vard. 11-14. 120:- (pensionär 110:-) inkl. måltidsdryck, kaffe & kaka • Take Away matlåda 80:- • Pizza 1-21, Kebab 1-5, Sallader 1-10, Pasta 1-5, À la Carte 1-5