Vi använder cookies
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.
Vecka 40

Måndag
- Kycklinggryta ”flygande Jakob” med ris
- Ugnsbakad falukorv med tomatragu och stekt potatis
- Sesampanerad havskatt med tzatziki och kokt potatis
Tisdag
- Stekt fläsk med raggmunk, löksås och rårörda lingon
- Köttbullar med messmörssås och stekt potatis
- Stekt strömming med skirat smör och kokt potatis
Onsdag
- Grillbuffe: Fläskfile - kycklingfile - spare ribs - chorizo - ”pulled pork” - majskolv sweet chili - potatisgratäng - bbq-såser - kryddsmör samt olika sallader
Torsdag
- Husets kålpudding med gräddsky och rårörda lingon
- Biff à la Lindströmslåda med stekt potatis
- Ångad kolja med hummersås samt kokt potatis
Fredag
- Helstekt fläskfile ”black & white” med potatisgratäng
- Husets kalops med rödbetor och kokt potatis
- Spättarullader i gräddig purjolök och räkor samt kokt potatis

Lunchbuffé vard. 11-14. 110:- inkl. sallad och kaffe (Lunch: Läsk/Lättöl/Mineralvatten 10:-) • Avhämtning låda 80:-. Pensionär 100:- • Pizza 1-21, Kebab 1-5, Sallader 1-10, Pasta 1-5, À la Carte 1-5