Vi använder cookies
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.
Vecka 3
Måndag
- Husets köttfärslimpa med pepparsås och stekt potatis
- Korv stroganoff med ris
- Pasta indiana med kyckling
Tisdag
- Stekt fläsk med löksås, raggmunk och lingon
- Isterband med dillstuvad potatis
- Torsk med ägg och persiljesås
Onsdag
- Husets pytt i panna med stekt ägg och rödbetor
- Grillad kycklingfile med dragonsås samt ris
- Pastalåda carbonara med bacon
Torsdag
- Helstekt kotlettrad med rödvinssky och bearnaise
- Färsbiffar med kantarellsås
- Pankopanerad sejfile med remoulade
Fredag
- Grillbuffe: Fläskfile - spicy chicken - grillade kamben - kryddiga korvar- ”pulled pork” - majskolv - potatisgratäng - pommes - bbq såser - kryddsmör samt olika sallader
Lunchbuffé vard. 11-14. 120:- (pensionär 110:-) inkl. måltidsdryck, kaffe & kaka • Take Away matlåda 80:- • Pizza 1-21, Kebab 1-5, Sallader 1-10, Pasta 1-5, À la Carte 1-5