Vi använder cookies
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.
Vecka 47
Måndag
- Ugnsgratinerad falukorv, potatismos
- Panerad rödspättafilé, smögenröra och dillkokt potatis
- Nattbakad kotlettrad, potatisgratäng och bearnaisesås
- Grönsaksbiffar med örtdressing
Tisdag
- Förrätt: Toast skagen på kavring och örtolja
- Stekt fläsk och raggmunk, rårörda lingon
- Västerbottenost gratinerad fiskgratäng, dill kokt potatis
- Nattbakad kotlettrad, potatisgratäng och bearnaisesås
- Grönsaksbiffar med örtdressing
Onsdag
- Grekiska färsbiffar med timjangräddsås och kokt potatis
- Fiskgratäng med räkstuvning samt örtslungad potatis
- Nattbakad kotlettrad, potatisgratäng och bearnaisesås
- Grönsaksbiffar med örtdressing
Torsdag
- Ärtsoppa, pannkaka, sylt och grädde
- Köttbullar, potatismos och gräddsås samt lingonsylt
- Ugnsbakad fiskgratäng med chili stekta champinjoner, kokt potatis
- Nattbakad kotlettrad, potatisgratäng och bearnaisesås
- Grönsaksbiffar med örtdressing
Fredag
- Pepparstekt fläskfilé, kantarellsås och hasselbackspotatis
- Dillbakad laxfilé med romsås och kokt potatis
- Nattbakad kotlettrad, potatisgratäng och bearnaisesås
- Grönsaksbiffar med örtdressing
- Bärpaj serveras med vaniljsås
Lunchbuffén står uppdukad måndag-fredag kl. 08-14. • Varje dag: Helstekt kotlettrad, vitlöksdoftande potatisgratäng, hemslagen bearnaisesås