Vi använder cookies
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.
Vecka 43
Måndag
- Gräddstuvad pytt i panna, stekt ägg och rödbetor
- Panerad rödspättafilé, rom- och rödlökscremé
- Nattbakad kotlettrad, vitlöksdoftande potatisgratäng och bearnaisesås
- Kikärtsbiffar, ört och vitlökscremé
Tisdag
- Förrätt: Hummersoppa med parmesansticks
- Kycklinglasagne, ört- & paprikabröd
- Ugnsbakad sejfilé med kräftstjärtar och dill, kokt potatis
- Nattbakad kotlettrad, vitlöksdoftande potatisgratäng och bearnaisesås
- Kikärtsbiffar, ört och vitlökscremé
Onsdag
- Ost- och baconfylld köttfärslimpa, gräddsås och lingonsylt samt kokt potatis
- Ugnsbakad sejryggfilé, parmesanostsås och färsk basilika samt kokt potatis
- Nattbakad kotlettrad, vitlöksdoftande potatisgratäng och bearnaisesås
- Kikärtsbiffar, ört och vitlökscremé
Torsdag
- Ärtsoppa, tunna pannkakor samt sylt och grädde
- Lime- och chilibrässerad fläskytterfilé, sirapsgräddsås, kokt potatis
- Fiskgratäng med sparris och färska örter samt dillkokt potatis
- Nattbakad kotlettrad, vitlöksdoftande potatisgratäng och bearnaisesås
- Kikärtsbiffar, ört och vitlökscremé
Fredag
- Schnitzel, pepparsky och rödlöksmarmelad och rostad färskpotatis
- Fiskgratäng hummersås och räkor, dillkokt potatis
- Nattbakad kotlettrad, vitlöksdoftande potatisgratäng och bearnaisesås
- Kikärtsbiffar, ört och vitlökscremé
- Dessert: Äppelpaj och vaniljsås

Lunchbuffén står uppdukad måndag-fredag kl. 08-14. • Varje dag: Helstekt kotlettrad, vitlöksdoftande potatisgratäng, hemslagen bearnaisesås