Vi använder cookies
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.
Vecka 46
Måndag
- Gräddstuvad pytt i panna, stekt ägg och rödbetor
- Panerad rödspättafilé, rom och rödlökscremé
- Nattbakad kotlettrad, vitlöksdoftande potatisgratäng och bearnaisesås
- Kikärtsbiffar, ört- och vitlökscremé
Tisdag
- Förrätt: Laxrulle, färskost och dill
- Fläskfilé pasta med gorgonzolaost och bacon
- Ugnsbakad sejfilé med kräftstjärtar och dill, kokt potatis
- Nattbakad kotlettrad, vitlöksdoftande potatisgratäng och bearnaisesås
- Kikärtsbiffar, ört- och vitlökscremé
Onsdag
- Ostfylld köttfärslimpa, gräddsås och lingonsylt samt kokt potatis
- Italiensk fiskgratäng med soltorkade tomater och parmesanost samt kokt potatis
- Nattbakad kotlettrad, vitlöksdoftande potatisgratäng och bearnaisesås
- Kikärtsbiffar, ört- och vitlökscremé
Torsdag
- Ärtsoppa, tunna pannkakor samt sylt och grädde
- Tunasalens lasagne, vitlöksbröd
- Fiskgratäng med sparris och färska örter och samt dillkokt potatis
- Nattbakad kotlettrad, vitlöksdoftande potatisgratäng och bearnaisesås
- Kikärtsbiffar, ört- och vitlökscremé
Fredag
- Örtstekt fläskfilé, pepparsås och rostad färskpotatis samt bearnaisesås
- Fiskgratäng hummersås och räkor, dillkokt potatis
- Nattbakad kotlettrad, vitlöksdoftande potatisgratäng och bearnaisesås
- Kikärtsbiffar, ört- och vitlökscremé
- Dessert: Äppelpaj och vaniljsås
Lunchbuffén står uppdukad måndag-fredag kl. 08-14. • Varje dag: Helstekt kotlettrad, vitlöksdoftande potatisgratäng, hemslagen bearnaisesås