Vi använder cookies
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.
Vecka 14
Måndag
- Panerad rödspätta, kall citruscreme samt kokt potatis.
- Köttbullar, gräddsås och kokt potatis samt lingonsylt
- Nattbakad kotlettrad, hemslagen bearnaisesås och potatisgratäng.
- Veckans vegetariska: Oumpfgryta med tomat och chili.
Tisdag
- Förrätt Dalaröra på kavring med gräslöksolja
- Fiskgratäng med västerbottenost och räkor, kokt potatis
- Stekt fläsk, raggmunk, lingonsylt
- Nattbakad kotlettrad, hemslagen bearnaisesås och potatisgratäng.
- Veckans vegetariska: Oumpfgryta med tomat och chili.
Onsdag
- Krämig sweet chili kyckling, ris
- Fiskgratäng med sambal oelek och ost, potatismos
- Nattbakad kotlettrad, hemslagen bearnaisesås och potatisgratäng.
- Veckans vegetariska: Oumpfgryta med tomat och chili.
Torsdag
- Ärtsoppa, pannkakor, sylt, grädde
- Fiskgratäng med coctailtomater och färsk dill samt kokt potatis.
- Färsbiffar, grönpepparsås och rostad potatis.
- Nattbakad kotlettrad, hemslagen bearnaisesås och potatisgratäng.
- Veckans vegetariska: Oumpfgryta med tomat och chili.
Fredag
- Fiskgratäng med hummersås och räkor.samt kokt potatis
- Tunasalens kycklingschnitzel, stekt potatis rödvinssky, vitlökssmör
- Nattbakad kotlettrad, hemslagen bearnaisesås och potatisgratäng.
- Veckans vegetariska: Oumpfgryta med tomat och chili.
- Äppelpaj, vaniljsås

Lunchbuffén står uppdukad måndag-fredag kl. 08-14. • Varje dag: Helstekt kotlettrad, vitlöksdoftande potatisgratäng, hemslagen bearnaisesås