Vi använder cookies
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.
Vecka 35
Måndag
- Ugnsgratinerad falukorv med färska grönsaker, potatismos
- Panerad rödspättafilé, smögenröra och dillkokt potatis
- Nattbakad kotlettrad, potatisgratäng och bearnaisesås
- Grönsaksbiffar med örtdressing
Tisdag
- Förrätt: Toast skagen på kavring och örtolja
- BBQ kryddade revbenspjäll, krämig pepparsås och rostad potatis
- Fiskgratäng med , kokt potatis
- Nattbakad kotlettrad, potatisgratäng och bearnaisesås
- Grönsaksbiffar med örtdressing
Onsdag
- Tunasalen lasagne, vitlöksbröd
- Västerbottenostgratinerad fisk, potatismos
- Nattbakad kotlettrad, potatisgratäng och bearnaisesås
- Grönsaksbiffar med örtdressing
Torsdag
- Ärtsoppa, pannkaka, sylt, grädde
- Kyckling schnitzel, pepparsky och klyftpotatis
- Ugnsbakad fiskgratäng med chili stekta champinjoner, kokt potatis
- Nattbakad kotlettrad, potatisgratäng och bearnaisesås
- Grönsaksbiffar med örtdressing
Fredag
- Filébuffé: Fläskfilé, kyckling, oxfilé, rödvinssås och bearnaisesås samt rostad potatis
- Dillbakad laxfilé med romsås och kokt potatis
- Nattbakad kotlettrad, potatisgratäng och bearnaisesås
- Grönsaksbiffar med örtdressing

Lunchbuffén står uppdukad måndag-fredag kl. 08-14. • Varje dag: Helstekt kotlettrad, vitlöksdoftande potatisgratäng, hemslagen bearnaisesås