Vi använder cookies
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.
Vecka 38
Måndag
- Stekta köttbullar, potatismos samt gräddsås och lingonsylt
- Panerad rödspättafilé, dansk remouladesås och dillkokt potatis
- Nattbakad kotlettrad, hemslagen bearnaisesås och potatisgratäng.
- Veg: Nudelwok, färska grönsaker och dressing
Tisdag
- Förrätt: Krispig räksallad, rädisor, färsk gräslök, chili och limeolja
- Ugnsstekt kycklingfilé, krämig baconsås och rostad potatis
- Fiskgratäng, purjolök, dillkokt potatis
- Nattbakad kotlettrad, hemslagen bearnaisesås och potatisgratäng.
- Veg: Nudelwok, färska grönsaker och dressing
Onsdag
- Kålpudding med gräddsås, kokt potatis och lingonsylt
- Ugnsbakad fiskfilé, tomat och babyspenat
- Nattbakad kotlettrad, hemslagen bearnaisesås och potatisgratäng.
- Veg: Nudelwok, färska grönsaker och dressing
Torsdag
- Ärtsoppa, pannkakor, sylt, grädde
- Honungs- och chilikryddade revbensspjäll, grönpepparsås och stekt potatis
- Fiskgratäng med lax, örter, kokt potatis
- Nattbakad kotlettrad, hemslagen bearnaisesås och potatisgratäng.
- Veg: Nudelwok, färska grönsaker och dressing
Fredag
- Grekiska färsbiffar, rödvinssås, kryddsmör, rostad färskpotatis
- Ugnsbakad fiskfilé med hummersås och räkor, dillkokt potatis
- Nattbakad kotlettrad, hemslagen bearnaisesås och potatisgratäng.
- Veg: Nudelwok, färska grönsaker och dressing
- Dessert Äppelpaj och vaniljsås

Lunchbuffén står uppdukad måndag-fredag kl. 08-14. • Varje dag: Helstekt kotlettrad, vitlöksdoftande potatisgratäng, hemslagen bearnaisesås