Vi använder cookies
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.
Vecka 21
Måndag
- Chilistekt strimlad falukorv med färska grönsaker, poatismos
- Sprödbakad rödspätta, hemslagen dillhollandaissesås samt kokt potatis
- Nattbakad kotlettrad, vitlöksdoftande potatisgratäng och bearnaisesås
- Veg: Falafel med gräslökscremé
Tisdag
- Förrätt: Toastskagen på kavring
- Krämig sweet chilikyckling, ris
- Fiskgratäng med vitvinssås och räkor samt dillkokt potatis
- Nattbakad kotlettrad, vitlöksdoftande potatisgratäng och bearnaisesås
- Veg: Falafel med gräslökscremé
Onsdag
- Pannbiff med brynt lök, skysås och kokt potatis samt lingonsylt
- Italiensk fiskgratäng med soltorkade tomater och basilika, kokt potatis
- Nattbakad kotlettrad, vitlöksdoftande potatisgratäng och bearnaisesås
- Veg: Falafel med gräslökscremé
Torsdag
- Ärtsoppa, pannkakor, sylt och grädde
- Tunasalens lasagne, vitlöksbröd
- Panerad sejfilé, rom och rödlök cremé samt dill kokt potatis
- Nattbakad kotlettrad, vitlöksdoftande potatisgratäng och bearnaisesås
- Veg: Vegetarisk lasagne med chèvreost och spenat
Fredag
- Fläskfilé black & white, rödvinsås och bearnaisesås samt klyftpotatis
- Fiskgratäng med räkstuvning, kokt potatis
- Nattbakad kotlettrad, vitlöksdoftande potatisgratäng och bearnaisesås
- Veg: Vegetarisk lasagne med chèvreost och spenat
- Dessert Äppelpaj och vaniljsås

Lunchbuffén står uppdukad måndag-fredag kl. 08-14. • Varje dag: Helstekt kotlettrad, vitlöksdoftande potatisgratäng, hemslagen bearnaisesås