Vi använder cookies
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.
Vecka 3
Måndag
- Het korvstroganoff med ris
- Panerad rödspättafilé serveras med västkustdressing samt dillkokt potatis
- Nattbakad kotlettrad serveras med vitlöksdoftande potatisgratäng och bearnaisesås
- Veg: Cornfärsgryta med färska grönsaker
Tisdag
- Förrätt: Toast skagen
- Stekt fläsk med raggmunk serveras med lingonsylt
- Fiskgratäng toppad med lax och färska örter samt kokt potatis
- Nattbakad kotlettrad, vitlöksdoftande potatisgratäng och bearnaisesås
- Veg: Cornfärsgryta med färska grönsaker
Onsdag
- Pannbiff med brynt lök och skysås samt kokt potatis och lingonsylt
- Västerbottenost gratinerad fiskfilé serveras med potatismos
- Nattbakad kotlettrad, vitlöksdoftande potatisgratäng och bearnaisesås
- Veg: Cornfärsgryta med färska grönsaker
Torsdag
- Ärtsoppa serveras med tunna pannkakor samt sylt och grädde
- Tunasalens lasagne, vitlöksbröd
- Fiskgratäng med skaldjursstuvning och kokt potatis
- Nattbakad kotlettrad, vitlöksdoftande potatisgratäng och bearnaisesås
- Veg: Cornfärsgryta med färska grönsaker
Fredag
- Kycklingschnitzel, pepparsky och bearnaisesås, rostad färsk potatis
- Panerad sejfilé serveras med skagenröra och dill kokt potatis
- Nattbakad kotlettrad, vitlöksdoftande potatisgratäng och bearnaisesås
- Veg: Cornfärsgryta med färska grönsaker
Lunchbuffén står uppdukad måndag-fredag kl. 08-14. • Varje dag: Helstekt kotlettrad, vitlöksdoftande potatisgratäng, hemslagen bearnaisesås