Vi använder cookies
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.
Vecka 29
Måndag
- Panerad torsk serveras med dillmajonnäs och dillkokt potatis
- Ugnsgratinerad falukorv serveras med kokt potatis
- Nattbakad kotlettrad serveras med vitlöksdoftande potatisgratäng och bearnaisesås
- Vegetarisk böngryta med paprika och spiskummin
Tisdag
- Köttfärssås serveras med pasta och färskriven grana padano
- Gratinerad fisk med hummersås och dill kokt potatis
- Nattbakad kotlettrad serveras med vitlöksdoftande potatisgratäng och bearnaisesås
- Vegetarisk böngryta med paprika och spiskummin
Onsdag
- Kebabgryta serveras med ris
- Lax wallenbergare serveras med skirat smör och kokt potatis
- Nattbakad kotlettrad serveras med vitlöksdoftande potatisgratäng och bearnaisesås
- Vegetarisk böngryta med paprika och spiskummin
Torsdag
- Ärtsoppa serveras med tunna pannkakor samt sylt och grädde
- Köttfärslimpa med gräddsås och lingonsylt serveras med kokt potatis
- Sambal oelek gratinerad fisk serveras med kokt potatis
- Nattbakad kotlettrad serveras med vitlöksdoftande potatisgratäng och bearnaisesås
- Vegetarisk böngryta med paprika och spiskummin
Fredag
- Kycklingfilé black and white serveras med rostad potatis
- Fiskgratäng med räkstuvning serveras med kokt potatis
- Nattbakad kotlettrad serveras med vitlöksdoftande potatisgratäng och bearnaisesås
- Vegetarisk böngryta med paprika och spiskummin

Lunchbuffén står uppdukad måndag-fredag kl. 08-14. • Varje dag: Helstekt kotlettrad, vitlöksdoftande potatisgratäng, hemslagen bearnaisesås