Vi använder cookies
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.
Vecka 40
Måndag
- Het korvstroganoff, ris
- Majspanerad sejfilé, skagen och dillkokt potatis
- Nattbakad kotlettrad, vitlöksdoftande potatisgratäng och bearnaisesås
- Vegetarisk morots lasagne med färsk spenat och parmesanost
Tisdag
- Krämig oxfilépasta med prästost
- Fiskgratäng med grön sparris, örtslungad potatis
- Nattbakad kotlettrad, vitlöksdoftande potatisgratäng och bearnaisesås
- Vegetarisk morotslasagne med färsk spenat och parmesanost
Onsdag
- Tunasalens lasagne, vitlöksbröd
- Pepparbakad fiskfilé, färskostsås och kokt potatis
- Nattbakad kotlettrad, vitlöksdoftande potatisgratäng och bearnaisesås
- Vegetarisk morotslasagne med färsk spenat och parmesanost
Torsdag
- Kryddig kebabgryta, paprikaris
- Ärtsoppa, pannkakor, sylt och grädde
- Stekt panerad fiskfilé, dillmajonäs och kokt potatis
- Nattbakad kotlettrad, vitlöksdoftande potatisgratäng och bearnaisesås
- Vegetarisk morotslasagne med färsk spenat och parmesanost
Fredag
- Bbq-färsbiffar, krämig pepparsås och rostad färskpotatis
- Lättrimmad fiskfilé, dill och räksås, potatismos
- Nattbakad kotlettrad, vitlöksdoftande potatisgratäng och bearnaisesås
- Morotslasagne med färsk spenat och parmesanost

Lunchbuffén står uppdukad måndag-fredag kl. 08-14. • Varje dag: Helstekt kotlettrad, vitlöksdoftande potatisgratäng, hemslagen bearnaisesås