Vi använder cookies
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.
Vecka 17
Måndag
- Helgbuffé!
- Fiskgratäng med hummersås och räkor, kokt potatis
- Timjan- och honungskryddad karré, gräddsås och kokt potatis samt gelé
- Vegetariskt oumphgryta med spiskummin och paprika
Tisdag
- Förrätt: Räksoppa med ört och vitlöksbröd
- Fiskgratäng med färskost och räkor, dillkokt potatis
- Krämig sweetchili kyckling, ris
- Nattbakad kotlettrad, vitlöksdoftande potatisgratäng och bearnaisesås
- Krämig bön och linsgryta, ris
Onsdag
- Fiskgratäng med krämig citronsås och smörstekt purjolök, dillslungad potatis
- Honungsglaserade revbensspjäll, gräddsås, äppelmos, kokt potatis
- Nattbakad kotlettrad, vitlöksdoftande potatisgratäng och bearnaisesås
- Krämig bön- och linsgryta, ris
Torsdag
- Ärtsoppa, pannkakor, sylt, grädde
- Basilika- och fetaostgratinerad fisk, örtslungad potatis
- Grekiska färsbiffar, pepparsås och rostad färskpotatis
- Nattbakad kotlettrad, vitlöksdoftande potatisgratäng och bearnaisesås
- Krämig bön och linsgryta, ris
Fredag
- Pepparstekt fläskfilé, klyftpotatis och krämig rödvinssky
- Ugnsbakad fiskfilé med vitvinssås och räkor, citrondoftande potatis
- Nattbakad kotlettrad, vitlöksdoftande potatisgratäng och bearnaisesås
- Krämig bön och linsgryta, ris

Lunchbuffén står uppdukad måndag-fredag kl. 08-14. • Varje dag: Helstekt kotlettrad, vitlöksdoftande potatisgratäng, hemslagen bearnaisesås