Vi använder cookies
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.
Vecka 31
Måndag
- Chili con carné med ris
- Panerad rödspättafilé med dill och gräslökscremé samt dillkokt potatis
- Nattbakad kotlettrad med vitlöksdoftande potatisgratäng och bearnaisesås
- Vegetarisk: Pyttipanna med färska grönsaker
Tisdag
- Strimlad biff i gorgonzolasås med pasta penne
- Ugnsgratinerad fiskfilé toppad med lax och dill med kokt potatis
- Nattbakad kotlettrad med vitlöksdoftande potatisgratäng och bearnaisesås
- Vegetarisk: Pyttipanna med färska grönsaker
Onsdag
- Gräddstuvad pyttipanna med stekt ägg och rödbetor
- Pocherad fiskfilé med ägg och persiljesås samt kokt potatis
- Nattbakad kotlettrad med vitlöksdoftande potatisgratäng och bearnaisesås
- Vegetarisk: Pyttipanna med färska grönsaker
Torsdag
- Ärtsoppa med tunna pannkakor samt sylt och grädde
- Pasta carbonara med färskriven grana padano
- Fiskgratäng med färskostsås och räkor med kokt potatis
- Nattbakad kotlettrad med vitlöksdoftande potatisgratäng och bearnaisesås
- Vegetarisk: Pyttipanna, färska grönsaker
Fredag
- Rostbiff med pepparsås och potatisgratäng
- Lätt rimmad fiskfilé med skaldjur och färska örter med kokt potatis
- Nattbakad kotlettrad med vitlöksdoftande potatisgratäng och bearnaisesås
- Vegetarisk Pyttipanna med färska grönsaker
![Lokalt i - Dalarnas största gratistidning](/media/5t4jax5g/logga_lokalt-i_payoff_webb-1024x314.png)
Lunchbuffén står uppdukad måndag-fredag kl. 08-14. • Varje dag: Helstekt kotlettrad, vitlöksdoftande potatisgratäng, hemslagen bearnaisesås