Vi använder cookies
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.
Vecka 40
Måndag
- Prästost fylld korv, potatismos
- Panerad rödspättafilé serveras med romsås och dillkokt potatis
- Nattbakad kotlettrad serveras med vitlöksdoftande potatisgratäng och bearnaisesås
- Vegetarisk lasagne med färsk spenat
Tisdag
- Förrätt: Hummersoppa, parmesansticks
- Timjan- och honungsbakad karré, äppelcidergräddsås, stekt potatis
- Ugnsbakad sejfilé med chilirostad purjolök och kokt potatis
- Nattbakad kotlettrad, vitlöksdoftande potatisgratäng och bearnaisesås
- Vegetarisk lasagne med färsk spenat
Onsdag
- Tunasalens lasagne, vitlöksbröd
- Ugnsbakad fiskfilé med prästostsås samt kokt potatis
- Nattbakad kotlettrad, vitlöksdoftande potatisgratäng och bearnaisesås
- Vegetarisk lasagne med färsk spenat
Torsdag
- Ärtsoppa, pannkakor, sylt och grädde
- Kreolsk fläskgryta med ölkorv och paprika, rostad potatis
- Sambal oelek gratinerad sejfilé, potatismos
- Nattbakad kotlettrad, vitlöksdoftande potatisgratäng och bearnaisesås
- Vegetarisk lasagne med färsk spenat
Fredag
- Tunasalens schnitzel, pepparsky, kryddsmör samt rostad potatis
- Lax och skaldjurstoppad fiskgratäng, duchessemos
- Nattbakad kotlettrad, vitlöksdoftande potatisgratäng och bearnaisesås
- Vegetarisk lasagne med färsk spenat
Lunchbuffén står uppdukad måndag-fredag kl. 08-14. • Varje dag: Helstekt kotlettrad, vitlöksdoftande potatisgratäng, hemslagen bearnaisesås