Vi använder cookies
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.
Vecka 17
Måndag
- Stekt prinskorv med persiljestuvade morötter samt kokt potatis
- Panerad rödspättafilé, dill och gräslökscremé samt dillkokt potatis
- Nattbakad kotlettrad, vitlöksdoftande potatisgratäng och bearnaisesås
- Vegetarisk nasi goreng
Tisdag
- Förrätt: Laxrulle med färska örter och romsås
- Biffstroganoff, ris
- Ugnsgratinerad fiskfilé toppad med lax och dill, potatismos
- Nattbakad kotlettrad, vitlöksdoftande potatisgratäng och bearnaisesås
- Vegetarisk nasi goreng
Onsdag
- Kålpudding, gräddsås och kokt potatis samt lingonsylt
- Pocherad fiskfilé, ägg och persiljesås
- Nattbakad kotlettrad, vitlöksdoftande potatisgratäng och bearnaisesås
- Vegetarisk nasi goreng
Torsdag
- Ärtsoppa, pannkakor, sylt och grädde
- Pasta carbonara med grana padano
- Fiskgratäng med färskostsås och räkor, kokt potatis
- Nattbakad kotlettrad, vitlöksdoftande potatisgratäng och bearnaisesås
- Vegetarisk nasi goreng
Fredag
- Schnitzel, rödvinsås och bearnaisesås samt rostad färskpotatis
- Lätt rimmad fiskfilé, räkstuvning samt dillkokt potatis
- Nattbakad kotlettrad, vitlöksdoftande potatisgratäng och bearnaisesås
- Vegetarisk nasi goreng
Lunchbuffén står uppdukad måndag-fredag kl. 08-14. • Varje dag: Helstekt kotlettrad, vitlöksdoftande potatisgratäng, hemslagen bearnaisesås