Vi använder cookies
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.
Vecka 48
Måndag
- Dillbakad lax med romsås och kokt potatis
- Chilistekt kycklingfilé med parmesansås samt rostad potatis
- Rödbetsbiffar med vitlökssås
- Fläskschnitzel med dagens potatis och klassiska tillbehör
Tisdag
- Ugnsbakad fiskfilé i vitvinsås med kräftstjärtar, potatismos med dill
- Stekt rimmat sidfläsk med raggmunk och löksås samt kokt potatis
- Rödbetsbiffar med vitlöksås
- Fläskschnitzel med dagens potatis och klassiska tillbehör
Onsdag
- Smörstekt fiskfilé serveras varm färskostsås med kokt potatis
- Pannbiff med lökskysås & rårörda lingon serveras med rostad potatis
- Sötpotatisgryta
- Fläskschnitzel med dagens potatis och klassiska tillbehör
Torsdag
- Ärtsoppa med fläsk samt pannkaka med sylt och grädde
- Pankopanerad sejfilé med kall ört-och kaviar crème med kokt potatis
- Skånsk kalops med morötter och rödbetor serveras med kokt potatis
- Sötpotatisgryta
- Fläskschnitzel med dagens potatis och klassiska tillbehör
Fredag
- Stekt fisk med skarpsås serveras med dillkokt potatis
- Nattbakad högrev med rödlöks marmelad, cognacsgräddsås och råstekt potatis
- Morotsbiffar serveras med gräddfilsbearnaise
- Fläskschnitzel med dagens potatis och klassiska tillbehör
Lunch kl. 11-14 • Ingår gör stor salladsbuffè, hembakat bröd, smör, smaksatt vatten, kaffe & dessertbord