Vi använder cookies
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.
Vecka 38

Måndag
- Västerbottensostgratinerad fiskfilé med pestosås samt örtslungad potatis
- Biff stroganoff med saltgurka, crème fraiche serveras med ris
- Vegetarisk stroganoff
- Fläskschnitzel med dagens potatis och klassiska tillbehör
Tisdag
- Pankobakad sejfilé med semitomater och kall mangosås med kokt potatis
- Stekt rimmat sidfläsk, raggmunk och löksås samt kokt potatis
- Vegetarisk stroganoff
- Fläskschnitzel med dagens potatis och klassiska tillbehör
Onsdag
- Panerad fisk med dillmajonnäs serveras med dillkokt potatis
- Cajunkryddad kycklingfilé med tomat- & örtsky, rostad potatis
- Cajunkryddad Quornfilé med tomat och örtsky
- Fläskschnitzel med dagens potatis och klassiska tillbehör
Torsdag
- Ärtsoppa med fläsk samt pannkaka med sylt och grädde
- Friterad fiskfilé, kall ingefärscreme, ris
- Klassisk kålpudding med gräddsås, rårörda lingon, kokt potatis
- Cajunkryddad quornfilé med tomat och örtsky
- Fläskschnitzel med dagens potatis och klassiska tillbehör
Fredag
- Ugnsbakad laxfilé med räk- och citruscremé, dillkrossad potatis
- Marinerad fläskfilé med mild pepparsås, ostad klyftpotatis
- Sesam- och chilibakade grönsaksbiffar med aioli
- Fläskschnitzel med dagens potatis och klassiska tillbehör

Lunch kl. 11-14 • Ingår gör stor salladsbuffè, hembakat bröd, smör, smaksatt vatten, kaffe & dessertbord