Vi använder cookies
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.
Vecka 35

Måndag
- Tomatpestobakad fiskfilé med vitvinsås, kokt potatis
- Småländska isterband med persiljestuvad potatis och rödbetor
- Rostade rödbetor med persiljestuvad potatis
- Fläskschnitzel med dagens potatis och klassiska tillbehör
Tisdag
- Stekt strömming serveras med skirat smör och potatismos
- Pastramikryddad kycklingfilé med örtagårdssås, rostad potatis
- Rostade rödbetor med persiljestuvad potatis
- Fläskschnitzel med dagens potatis och klassiska tillbehör
Onsdag
- Panerad fisk med romsås serveras med kokt potatis
- Marinerad fläskytterfilé med balsamicosky serveras med grönsaksris
- Selleribiffar vegansk romsås
- Fläskschnitzel med dagens potatis och klassiska tillbehör
Torsdag
- Ärtsoppa med fläsk samt pannkaka med sylt och grädde
- Gratinerad sejfilé, lime- & chili marinerade räkor, kokt potatis
- Fläskfilégryta med dragon- och dijonsenap, pennepasta
- Selleribiffar vegansk romsås
- Fläskschnitzel med dagens potatis och klassiska tillbehör
Fredag
- Dalasalens filébuffé
- Friterad falafel med dragonmajonnäs
- Fläskschnitzel med dagens potatis och klassiska tillbehör

Lunch kl. 11-14 • Ingår gör stor salladsbuffè, hembakat bröd, smör, smaksatt vatten, kaffe & dessertbord