Vi använder cookies
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.
Vecka 47
Måndag
- Tomatpestobakad fiskfilé med vitvinssås, kokt potatis
- Småländska isterband med persiljestuvad potatis och rödbetor
- Rostade rödbetor med persiljestuvad potatis
- Fläskschnitzel med dagens potatis och klassiska tillbehör
Tisdag
- Stekt strömming serveras med skirat smör och potatismos
- Pastramikryddad kycklingfilé med örtagårdssås, rostad potatis
- Rostade rödbetor med persiljestuvad potatis
- Fläskschnitzel med dagens potatis och klassiska tillbehör
Onsdag
- Panerad fisk med romsås serveras med kokt potatis
- Chili- och limemarinerad fläskytterfilé med sirapsgräddsås och kokt potatis
- Selleribiffar vegansk romsås
- Fläskschnitzel med dagens potatis och klassiska tillbehör
Torsdag
- Ärtsoppa med fläsk samt pannkaka med sylt och grädde
- Fiskgratäng toppad med sparris och räkor, kokt potatis
- Fläskfilégryta med bacon- och champinjoner, pennepasta
- Selleribiffar vegansk romsås
- Fläskschnitzel med dagens potatis och klassiska tillbehör
Fredag
- Dalasalens filébuffé: Fläskfilé, kycklingfilé och laxfilé
- Cafe de parissås, citrondoftande ostcrème råstekt potatis
- Friterad falafel
- Fläskschnitzel med dagens potatis och klassiska tillbehör
Lunch kl. 11-14 • Ingår gör stor salladsbuffè, hembakat bröd, smör, smaksatt vatten, kaffe & dessertbord