Vi använder cookies
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.
Vecka 49
Måndag
- Sprödbakad fiskfilé med sås Verde serveras med kokt potatis
- Pasta Bolognese serveras med riven parmesan
- Halloumigryta serveras med pasta
- Fläskschnitzel med dagens potatis och klassiska tillbehör
Tisdag
- Ångad fiskfilé med ägg- och räksås serveras med kokt potatis
- Kycklingfilé med krämig dragonsås serveras med rostad potatis
- Halloumigryta serveras med pasta
- Fläskschnitzel med dagens potatis och klassiska tillbehör
Onsdag
- Smörstekt fiskfilé med sås Nordic serveras med dill kokt potatis
- Pasta Alfredo på flapsteak
- Fetaost paj med bladspenat
- Fläskschnitzel med dagens potatis och klassiska tillbehör
Torsdag
- Ärtsoppa med fläsk samt pannkaka med sylt och grädde
- Ugnsbakad fisk med kallrökt lax, vitvinssås med kokt potatis
- Örtstekta fläsknoisetter med ratatouille med rostad potatis
- Fetaostpaj med bladspenat
- Fläskschnitzel med dagens potatis och klassiska tillbehör
Fredag
- Dalasalens filébuffé-fläskfilé, kycklingfilé och laxfilé med svampsås, potatisgratäng, hollandaise, syrad rödlök och avocadocrème
- Svamprisotto med syrlig tomatsås
- Fläskschnitzel med dagens potatis och klassiska tillbehör
Lunch kl. 11-14 • Ingår gör stor salladsbuffè, hembakat bröd, smör, smaksatt vatten, kaffe & dessertbord