Vi använder cookies
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.
Vecka 27

Måndag
- Fiskgryta marinate med räkor, vitlöksaioli, dillslungad potatis
- Fläskytterfilé med skogssvampsås serveras med hasselbackspotatis
- Vegetarisk lasagne med vitlöksaioli
- Fläskschnitzel med dagens potatis och klassiska tillbehör, Millisbuffé till dem under 12 år 1/bet vuxen
Tisdag
- Fiskpiccata med tomatsås serveras med buljongkokt ris
- Kycklinglasagne, västerbottensost
- Vegetarisk lasagne, vitlöksaioli
- Fläskschnitzel med dagens potatis och klassiska tillbehör, Millisbuffé till dem under 12 år 1/bet vuxen
Onsdag
- Panerad fisk med lime-och ingefärscrème, dillkokt potatis
- Cajunkryddad kycklingfilé med örtsky, rostad potatis
- Cajunkryddad quornfilé med ajvar
- Fläskschnitzel med dagens potatis och klassiska tillbehör, Millisbuffé till dem under 12 år 1/bet vuxen
Torsdag
- Smörbakad fiskfilé med Grebbestads-sås serveras med kokt potatis
- Köttfärslimpa med gräddsås serveras med rårörda lingon och stekt potatis
- Sparrisgratinerad oumph
- Fläskschnitzel med dagens potatis
- Millisbuffé till dem under 12 år 1/bet vuxen
Fredag
- Stekt sejrygg, Skagensås, kokt pot.
- Nattbakad karré med rödvinssås, bearnaise, pot.gratäng
- Chilibakad Quornfilé
- Fläskschnitzel med dagens
- potatis och klassiska tillbehör,
- Millisbuffé till dem under 12 år 1 per bet vuxen

Lunch kl. 11-14 • Ingår gör stor salladsbuffè, hembakat bröd, smör, smaksatt vatten, kaffe & dessertbord