Vi använder cookies
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.
Vecka 21

Måndag
- Fiskgryta med räkor och aioli serveras med dillslungad potatis
- Fläskytterfilé med skogssvampsås med hasselbackspotatis
- Vegetarisk lasagne med vitlöksaioli
- Fläskschnitzel med dagens potatis och klassiska tillbehör
Tisdag
- Fiskpiccata med tomatsås serveras med buljongkokt ris
- Kycklinglasagne med västerbottensost och basilikamajonnäs
- Vegetarisk lasagne med vitlöksaioli
- Fläskschnitzel med dagens potatis och klassiska tillbehör
Onsdag
- Smörstekt fiskfilé med grebbestadssås serveras med kokt potatis
- Köttfärslimpa med gräddsås med rårörda lingon och stekt potatis
- Sparrisgratinerad oumph
- Fläskschnitzel med dagens potatis och klassiska tillbehör
Torsdag
- Ärtsoppa med fläsk samt pannkaka med sylt och grädde
- Sparris- och räkgratinerad fiskfilé serveras med potatismos
- Coq au vin på kycklingfilé med pärllök och champinjoner, ris
- Sparrisgratinerad oumph
- Fläskschnitzel med dagens potatis och klassiska tillbehör
Fredag
- Stekt sejrygg serveras med skagensås och kokt potatis
- Nattbakad karré med rödvinssås, bearnaise serveras med potatisgratäng
- Chilibakad quornfilé
- Fläskschnitzel med dagens potatis och klassiska tillbehör

Lunch kl. 11-14 • Ingår gör stor salladsbuffè, hembakat bröd, smör, smaksatt vatten, kaffe & dessertbord