Vi använder cookies
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.
Vecka 14

Måndag
- Prästostgratinerad fiskfilé med pesto, fiskveloute samt örtslungad potatis
- Biffstroganoff med saltgurka, crème fraiche serveras med ris
- Vegetarisk stroganoff
- Fläskschnitzel med dagens
- potatis och klassiska tillbehör
Tisdag
- Pankobakad sejfilé med semitomater och kall mangosås med kokt potatis
- Stekt rimmat sidfläsk med raggmunk, löksås samt kokt potatis
- Vegetarisk stroganoff
- Fläskschnitzel med dagens
- potatis och klassiska tillbehör
Onsdag
- Panerad fisk med lime- och ingefärssås med dillkokt potatis
- Cajunkryddad kycklingfilé, tomat- & örtsky med rostad potatis
- Cajunkryddad quornfilé med tomat- och örtsky
- Fläskschnitzel med dagens
- potatis och klassiska tillbehör
Torsdag
- Ärtsoppa med fläsk samt pannkaka med sylt och grädde
- Friterad fiskfilé, sötsur koriandercrème serveras med ris
- Klassisk kålpudding, gräddsås, rårörda lingon med kokt potatis
- Cajunkryddad quornfilé med tomat och örtsky
- Fläskschnitzel med dagens potatis
Fredag
- Dalasalens filébuffé: Fläskfilé, laxfilé, kycklingfilé, grönsaksbiffar serveras med goda tillbehör
- Fläskschnitzel med dagens
- potatis och klassiska tillbehör

Lunch kl. 11-14 • Ingår gör stor salladsbuffè, hembakat bröd, smör, smaksatt vatten, kaffe & dessertbord