Vi använder cookies
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.
Vecka 13

Måndag
- Laxfilé med dillmajonnäs och rostad potatis
- Asiatisk kycklinggryta serveras med pasta
- Veg: Oumphnara med pasta
- Helstekt kotlettrad med vitlöksdoftande potatisgratäng och bearnaise
Tisdag
- Saffransgratinerad fiskfilé med ljummen dill- och räksallad
- Fläskpicatta med tomatsås och ris
- Veg: Ostgratinerad zucchini med tomatsris
- Helstekt kotlettrad med vitlöksdoftande potatisgratäng och bearnaise
Onsdag
- Fisk- och skaldjursgratäng med örtdoftande potatisstomp
- Oxbringa, rotfruktstomp, senapssky
- Veg: Korianderbakad palsternacka på nudelbädd
- Helstekt kotlettrad, vitlöksdoftande potatisgratäng och bearnaise
Torsdag
- Ärtsoppa, pannkaka, sylt, grädde
- Kokospanerad fiskfilé med falsk kimchi och misomajonnäs
- Rödvinsbrässerad högrev med rödvinssås och champinjonpotatis
- Veg: Marockanska morötter med kimchi- och avokadosallad
- Helstekt kotlettrad, potatisgratäng, bea
Fredag
- Bakad kummelfilé med Nobiscrème och ljummen bulgursallad
- Helstekt entrecote med rostad potatis och grönpepparsås
- Veg: Grönkålspestoslungad Gnocchi med rostade frön
- Fläskschnitzel med bearnaise och klyftpotatis

Lunch kl. 11-14 • Ingår gör stor salladsbuffè, hembakat bröd, smör, smaksatt vatten, kaffe & dessertbord • Mån-fre: Fläskschnitzel med friterad klyftpotatis och bearnaisesås