Vi använder cookies
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.
Vecka 29

Måndag
- Ugnsbakad sejrygg med ägg-, pepparrot- och brynt smör samt kokt potatis
- Nattbakad cajunsteak med grönpepparsås och rostad potatis
- Rostade rödbetor med dillstuvad potatis
- Fläskschnitzel med dagens potatis och klassiska tillbehör, Millisbuffé till dem under 12år 1 per bet vuxen
Tisdag
- Basilika- och parmesangratinerad fiskfilé med potatismos
- Pastramikryddad kycklingfilé med örtagårdssås serveras med rostad potatis
- Rostade rödbetor med persiljestuvad potatis
- Fläskschnitzel med dagens potatis och klassiska tillbehör, Millisbuffé till dem under 12år 1 per bet vuxen
Onsdag
- Panerad fisk med grekisk romsås serveras med kokt potatis
- Marinerad fläskytterfilé med ponzumajonnäs serveras med grönsaksris
- Selleribiffar med ponzumajonnäs
- Fläskschnitzel med dagens potatis och klassiska tillbehör, Millisbuffé till dem under 12år 1 per bet vuxen
Torsdag
- Ärtsoppa med fläsk samt pannkaka med sylt och grädde
- Ugnsbakad sejfilé med lime& chili marinerade räkor, kokt potatis
- Fläskfilégryta med dragon och dijonsenap serveras med pennepasta
- Selleribiffar med ponzumajonnäs
- Fläskschnitzel med dagens potatis och klassiska tillbehör, Millisbuffé till dem under 12år 1 per bet vuxen
Fredag
- Stekt fisk med skarpsås serveras med dillkokt potatis
- Nattbakad högrev med picklad rödlök serveras med dragonmajonnäs och råstekt potatis
- Friterad falafel med dragonmajonnäs
- Fläskschnitzel med dagens potatis och klassiska tillbehör, Millisbuffé till dem under 12år 1 per bet vuxen

Lunch kl. 11-14 • Ingår gör stor salladsbuffè, hembakat bröd, smör, smaksatt vatten, kaffe & dessertbord