Vi använder cookies
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.
Vecka 40
Måndag
- Pocherad alaska pollockfilé med ägg- och persiljesås
- Nattbakad karré, portvinstuvade champinjoner och stekt potatis
- Veg: Lins- och spenatgratinerad blomkål- och broccolilåda
- Fläskschnitzel med dagens potatis och klassiska tillbehör
Tisdag
- Fröbakad fiskfilé med skaldjurscrème och kokt potatis
- Rimmad fläsklägg med rotmos och senap
- Veg: Potatisbullar med lingonstekt oumph
- Fläskschnitzel med dagens potatis och klassiska tillbehör
Onsdag
- Citronbakad fisk med koriandermajonnäs
- Texas red hot chili med ris och ostcrème
- Veg: Sesamrostad spetskål med soyabönor och koriandercrème
- Fläskschnitzel med dagens potatis och klassiska tillbehör
Torsdag
- Ärtsoppa med fläsk samt pannkakor med sylt och grädde
- Räktoppad fiskfilé med vitvinssås och blomkålsmos
- Pannbiffar med stekt lök och skysås samt kokt potatis
- Veg: Tofu, vitvinsstuvade rotfrukter
- Fläskschnitze med dagens potatis och klassiska tillbehör
Fredag
- Rågstekt sejfilé med tartarsauce och kokt potatis
- Paprikabakad kyckling med ratatouille samt rostad potatis
- Veg: Shhredded rutabaga med salsa
- Fläskschnitze med dagens potatis och klassiska tillbehör
Lunch kl. 11-14 • Ingår gör stor salladsbuffè, hembakat bröd, smör, smaksatt vatten, kaffe & dessertbord