Vi använder cookies
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.
Vecka 3
Måndag
- Sprödbakad sejfilé med dill- och citronmajonnäs samt kokt potatis
- Isterband med persiljestuvad potatis och rödbetor
- Veg: Oumphwok med chilisås och ris
- Fläskschnitzel med dagens potatis och klassiska tillbehör
Tisdag
- Fiskgratäng med soltorkade tomater och kronärtskockor
- Stekt rimmat sidfläsk med raggmunk, löksås och kokt potatis
- Veg: Ärtfrikadeller med zucchinimix och vitlöksmajonnäs
- Fläskschnitzel med dagens potatis och klassiska tillbehör
Onsdag
- Blomkålsbakad sijfilé med tryffelcrème och potatismos
- Örtstekta noisetter med ratatouille och rostad potatis
- Veg: Tzay i ratatouille med ris
- Fläskschnitzel med dagens potatis och klassiska tillbehör
Torsdag
- Ärtsoppa med fläsk samt pannkakor med sylt och grädde
- Sydfransk fisk- och skaldjursgryta med aioli och kokt potatis
- Köttfärslimpa med gräddsås, gele samt pressgurka
- Veg: Sydfransk grönsaksgryta, quorn
- Fläskschnitzel med dagens potatis och klassiska tillbehör
Fredag
- Sesam- och chilibakad sejfilé med korianderdressing och stekt ris
- Kycklingfilé med pestosås och rostad potatis
- Veg: Falafel med örtaioli och ris
- Fläskschnitzel med dagens potatis och klassiska tillbehör
Lunch kl. 11-14 • Ingår gör stor salladsbuffè, hembakat bröd, smör, smaksatt vatten, kaffe & dessertbord