Vi använder cookies
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.
Vecka 40

Måndag
- Ugnsbakad fiskfilé under spenattäcke serveras med stomp
- Rimmad fläsklägg med rotmos och senap
- Veg: Lins- och spenatgratinerad blomkål- och broccolilåda
- Fläskschnitzel med dagens potatis och klassiska tillbehör
Tisdag
- Vinpocherad fiskfilé serveras med skaldjurscrème
- Kotlett med portvinsstuvade champinjoner och stekt potatis
- Veg: Ugnsbakad Tzay med stuvade svamp och kokt potatis
- Fläskschnitzel med dagens potatis och klassiska tillbehör
Onsdag
- Citronbakad sejfilé med koriandermajonnäs
- Pannbiffar med stekt lök och skyssås samt rostad potatis
- Veg: Ugnsrostad vitkål med lingon och koriandercrème
- Fläskschnitzel med dagens potatis och klassiska tillbehör
Torsdag
- Ärtsoppa med fläsk samt pannkaka med sylt och grädde
- Räktoppad fiskfilé med vitvinssås och blomkålsstomp
- Texas red hot chili, ris, ostcrème
- Veg: Tofu med rostade rotfrukter i vitvinssås
- Fläskschnitzel med dagens potatis och klassiska tillbehör
Fredag
- Rågstekt sejfilé med tartarsås och kokt potatis
- Paprikabakad kyckling med ratatouille samt bulgur
- Veg: Shredded rutabaga med salsa och paprikaris
- Fläskschnitzel med dagens potatis och klassiska tillbehör

Lunch kl. 11-14 • Ingår gör stor salladsbuffè, hembakat bröd, smör, smaksatt vatten, kaffe & dessertbord