Vi använder cookies
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.
Vecka 43
Måndag
- Sejfilé med curryfrästa räkor och potatismos
- Korvstroganoff med ris
- Veg: Örtpanerad aubergine med currystekt paprika- och ärtfärs
- Fläskschnitzel med dagens potatis och klassiska tillbehör
Tisdag
- Krämig lax- och skaldjurssås med pasta
- Stekt rimmat fläsk med raggmunk, löksås och kokt potatis
- Veg: Stekt quornfilé serveras med olivbakad fänkål
- Fläskschnitzel med dagens potatis och klassiska tillbehör
Onsdag
- Citronrimmad sejfilé serveras med dragonsås och kokt potatis
- Ugnbakad majskyckling med fänkåls slaw och rostad potatis
- Veg: Citronbakad rödkål med dragonssås och kikärtsbiffar
- Fläskschnitzel med dagens potatis och klassiska tillbehör
Torsdag
- Ärtsoppa med fläsk samt pannkakor med sylt och grädde
- Ajvarbakad fiskfilé med kräftstjärtar och ljummen Taboulhe
- Wallenbergare, gröna ärtor, brynt smör och kokt potatis
- Veg: Ajvar- och oumphgryta, zucchini
- Fläskschnitzel med dagens potatis och klassiska tillbehör
Fredag
- Smörhalstrad sej med dansk remoulad och kokt potatis
- Skomakarlåda på nattbakad biff med potatismos
- Veg: rödbetsbiffar med tångkaviar och ljummen wakamesallad
- Fläskschnitzel med dagens potatis och klassiska tillbehör
Lunch kl. 11-14 • Ingår gör stor salladsbuffè, hembakat bröd, smör, smaksatt vatten, kaffe & dessertbord