Vi använder cookies
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.
Vecka 31
Måndag
- Sprödbakad kolja med citron- och svartpepparcrème samt färskpotatis
- Kreolskgryta med fläskfilé och chorizo samt pimentosris
- Veg: Cajunsauté med grönsakris
- Fläskschnitzel med dagens potatis och klassiska tillbehör samt Millisbuffé
Tisdag
- Fiskgratäng med dillstekta färska champinjoner
- Nattbakad fläsksida med kimchi, punzocrème och rostad potatis
- Veg: Ugnsbakad blomkål med champinjoner
- Fläskschnitzel med dagens potatis, klassiska tillbehör samt Millisbuffé
Onsdag
- Mozzarella- och soltorkad tomat fisk med tzatsiki och cous cous
- Kålpudding med gräddsås och rårörda lingon
- Veg: Morotsbiffar med äppeltzatsiki
- Fläskschnitzel med dagens potatis och klassiska tillbehör samt Millisbuffé
Torsdag
- Ärtsoppa med fläsk samt pannkakor med sylt och grädde
- Sesampanerad fisk, panangyoghurt och stekt ris
- Lågtempererad örtbakad karré, salviasås
- Veg: Fylld tortellini med örtsås
- Fläskschnitze, dagens potatis och klassiska tillbehör samt Millisbuffé
Fredag
- Bakad sejfilé, brynt smör och pepparrot samt dillkryddat potatismos
- Kycklingklubba med pepparsås och klyftpotatis
- Veg: Smör- och pepparrotsbakad rotselleri med potatismos
- Fläskschnitzel, dagens potatis, klassiska tillbehör samt Millisbuffé
Lunch kl. 11-14 • Ingår gör stor salladsbuffè, hembakat bröd, smör, smaksatt vatten, kaffe & dessertbord