Vi använder cookies
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.
Vecka 17
Måndag
- Pocherad sejfilé med i krämig paprikasås och kokt potatis
- Vitlöksbakad fläskkarré med paprikacrème och tomatris
- Veg: Vitlöksbakad oumph med ljummen rissallad
- Helstekt kotlettrad, vitlöksdoftande potatisgratäng och bearnaise
Tisdag
- Ädelostbakad fiskfilé med vitvinssås och kokt potatis
- Fläsknoisette med krämig baconsås och rostad potatis
- Veg: ostbakad palsternacka med örtsås
- Helstekt kotlettrad, vitlöksdoftande potatisgratäng och bearnaise
Onsdag
- Fiskfilé i varm citrussås samt potatisstomp
- Nötfärsbiffar med dijonaise och stekt potatis
- Veg: Majsbiffar med senapscrème
- Helstekt kotlettrad, vitlöksdoftande potatisgratäng och bearnaise
Torsdag
- Ärtsoppa med fläsk samt pannkaka med sylt och grädde
- ”Skagen”-bakad sejfilé, färskpotatis
- Nattbrässerad högrev med gräddsås och kokt potatis
- Veg: Blomkålsgratäng med linser- och garbanzobönor
- Helstekt kotlettrad, vitlöksdoftande potatisgratäng och bearnaise
Fredag
- Paprika- och chiligratinerad fisk, lime- och koriandermajonnäs
- Oregano- och vitlöksbakad fläskfilé, tzatsiki och rostad potatis
- Veg: Chili- och vitlöksrostad selleri med tzatsiki
- Helstekt kotlettrad, vitlöksdoftande potatisgratäng och bearnaise
Lunch kl. 11-14 • Ingår gör stor salladsbuffè, hembakat bröd, smör, smaksatt vatten, kaffe & dessertbord