Vi använder cookies
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.
Vecka 17

Måndag
- Havets Wallenbergare serveras med ärtor, brynt smör
- Ugnsbakad kycklingfilé med rosmarinssås samt ris
- Potatis- och svampbiffar med bakad spetskål
- Gratis barnbuffé, Gäller barn under 12 år. 2 barn/ bet. vuxen
Tisdag
- Stekt strömming serveras med skirat smör och potatismos
- Pastramikryddad kycklingfilé med örtagårdssås, rostad potatis
- Rostade rödbetor med persiljestuvad potatis
- Fläskschnitzel med dagens potatis och klassiska tillbehör Även Millisbuffé till dem under 12 år.
Onsdag
- Panerad fisk med grekisk romsås serveras med kokt potatis
- Marinerad fläskytterfilé med ponzumajonnäs med grönsaksris
- Selleribiffar med ponzumajonnäs
- Fläskschnitzel med dagens potatis och klassiska tillbehör Även Millisbuffé till dem under 12 år.
Torsdag
- Ärtsoppa, pannkaka, sylt och grädde
- Gratinerad sejfilé med lime- & chilimarinerade räkor, kokt potatis
- Fläskfilégryta med dragon och dijonsenap smed pennepasta
- Selleribiffar med ponzumajonnäs
- Fläskschnitzel med dagens potatis och klassiska tillbehör Även Millisbuffé till dem under 12 år.
Fredag
- Stekt fisk, skarpsås dillkokt potatis
- Nattbakad högrev, picklad rödlök serveras med dragonmajonnäs och råstekt potatis
- Friterad falafel, dragonmajonnäs
- Fläskschnitzel med dagens potatis och klassiska tillbehör Även Millisbuffé till dem under 12år

Lunch kl. 11-14 • Ingår gör stor salladsbuffè, hembakat bröd, smör, smaksatt vatten, kaffe & dessertbord