Vi använder cookies
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.
Vecka 19

Måndag
- Dössberget stängt måndag och tisdag, hänvisar våra gäster till Björsgården där vi erbjuder kylda matlådor, lagade av kockarna på Dössberget, alltid flera olika rätter.
Tisdag
- Dössberget stängt måndag och tisdag, hänvisar våra gäster till Björsgården där vi erbjuder kylda matlådor, lagade av kockarna på Dössberget, alltid flera olika rätter.
Onsdag
- Wallenbergare med potatispuré, rårörda lingon, gröna ärtor och skirat smör
- Grillad lax med citron & gräslöksaioli samt ugnsbakad potatis
- Dagens vegetariska alternativ
Torsdag
- Wallenbergare med potatispuré, rårörda lingon, gröna ärtor och skirat smör
- Grillad lax med citron & gräslöksaioli samt ugnsbakad potatis
- Dagens vegetariska alternativ
Fredag
- Biff Rydberg, tärnad oxfilé, tärnad råstekt potatis, tärnad stekt lök och äggula
- Sejrygg à la Meuniere
- Smörstekt sejrygg, kapris, rödbetor och skirat smör serveras med pressad potatis
- Dagens vegetariska alternativ

Lunch onsdag-fredag kl. 11-14, (öppet lördag 12-16) • 165:- inkl salladsbuffe, hembakat bröd. Kaffe & Kaka. • Vi serverar alltid maten vid bordet. • Barnmeny pannkaka.