Vi använder cookies
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.
Vecka 50
Måndag
- Ost-ananasgratinerad kassler med svampsås serveras med ris eller potatis
- Spagetti och köttfärssås serveras med parmesanost
- Vegetariskt: Honungsglazed halloumi med grekisk sallad och tzatziki
Tisdag
- Pocherad sejfilé, sanderfjordsås kokt potatis, ärtor och citron
- Örtbakad fläskkarré med mild pepparsås, potatis,äppelmos och grönsaker
- Vegetariskt: Honungsglazed halloumi med grekisk sallad och tzatziki
Onsdag
- Pasta Alfredo (panerad kycklingfilè, parmesansås, persilja)
- Helstekt laxfilé med hollandaisesås, potatis, ärtor och citron
- Vegetariskt: Honungsglazed halloumi med grekisk sallad och tzatziki
Torsdag
- Vår goda ärtsoppa med hemlagade pannkakor sylt och grädde
- Janssons frestelse serveras med köttbullar, prinskorv och rödbetssallad
- Vegetariskt: Chili con carne serveras med nachochips och crème fraiche
Fredag
- 2-ÅRSJUBILEUM
- Biff Rydberg (tärnad biff, tärnad potatis, stekt lök, äggula och senapskräm)
- Smörstektspättafilé med husets kalla sås, potatis, ärtor och citron
- Vi bjuder på tårta till sittande gäster
Mån-fre 9-14.30, lör-sön 11-14.30 • Pris 140:- inkl bröd, smör, sallad, måltidsdryck, kaffe & kaka. Lunchkuponger 10 st 1300:-. Hämtlåda 120:-. Fryst matlåda 60:-. • À la carte och barnmeny finns.