Vi använder cookies
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.
Vecka 46
Måndag
- Husets kåldolmar med gräddsås lingonsylt och gurka, grönsaker
- Spagetti och köttfärssås serveras med parmesanost
- Vegetariskt: Halloumigratäng
Tisdag
- Viltskavsgryta med ris eller potatis serveras med vinbärsgelé
- Sprödbakad kummelfilé med dansk remouladsås serveras med potatis ärtor o citron
- Vegetariskt: Halloumigratäng
Onsdag
- Hemlagat rotmos serveras med fläsklägg och senap
- Krämig kebabgryta med ris eller potatis
- Vegetariskt: Halloumigratäng
Torsdag
- Hemlagad ärtsoppa och hemlagade pannkakor med sylt och grädde
- Pepparrotskött med kokta morötter serveras med kokt potatis
- Vegetariskt: Broccoli- och blomkålsgratäng serveras med kokt potatis
Fredag
- Pankopanerad schnitzel serveras med rödvinssås, stekt potatis, ärtor och citron
- Kallrökt lax serveras med dillstuvad potatis, krasse och citron
- Vegetariskt: Broccoli- och blomkålsgratäng serveras med kokt potatis
Mån-fre 9-14.30, lör-sön 11-14.30 • Pris 140:- inkl bröd, smör, sallad, måltidsdryck, kaffe & kaka. Lunchkuponger 10 st 1300:-. Hämtlåda 120:-. Fryst matlåda 60:-. • À la carte och barnmeny finns.