Vi använder cookies
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.
Vecka 41

Måndag
- Stuvade makaroner med stekt falu korv
- Bräckt kassler med ädelostsås, ris eller potatis och grönsaker
- Vegetariskt: Tortellinigratäng med ädelostsås serveras med parmesanost
Tisdag
- Kycklinglårfilè med krämig vitlök- & parmesansås, ris eller potatis
- Stekt flundrafilè med skagensås, potatis, ärtor och citron
- Vegetariskt: Tortellinigratäng med ädelostsås serveras med parmesanost
Onsdag
- Pannbiff med stekt lök gräddsås, potatis, grönsaker, lingonsylt o gurka
- Krämig korvgryta med bacon serveras med ris eller potatis
- Vegetariskt: Tortellinigratäng med ädelostsås serveras med parmesanost
Torsdag
- Hemlagad ärtsoppa och hemlagade pannkakor med sylt och grädde
- Klassisk skånsk kalops serveras med kokt potatis och rödbetor
- Vegetariskt: Enchiladas serveras med salsa och gräddfil
Fredag
- Ugnsgrillad laxfilè med kall dill- och citronsås serveras med potatis, ärtor och citron
- Nattbakad fläskytterfilè med rotfruksgratäng, rosmarinsky och broccoli
- Vegetariskt: Enchiladas serveras med salsa och gräddfil
Måndag
- Gräddstuvad pyttipanna med stekt ägg och rödbetor
- Pasta med strimlad kassler, grädde, vitlök, persilja serveras med parmesanost
- Vegetariskt: Pyttipanna med stekt ägg och rödbetor
Tisdag
- Pankopanerad fiskfile med dill o kräftröra serveras med potatis, ärtor och citron
- Ugnsgrillad kycklinglårfile med mozzarellaost o basilikaörtsås, potatis eller ris
- Vegetariskt: Pyttipanna med stekt ägg och rödbetor
Onsdag
- Biffwok med färska grönsaker serveras med ris eller potatis och stark sås
- Pocherad torskfile med färskriven pepparrot skirat smör och potatis
- Vegetariskt: Pyttipanna med stekt ägg och rödbetor
Torsdag
- Hemlagad ärtsoppa och hemlagade pannkakor med sylt och grädde
- Gräddig höstgryta (nötkött) serveras med ris eller potatis, vinbärsgele och gurka
- Vegetariskt: Schnitzel med stekt potatis och bearnaisesås
Fredag
- Grillad pluma (detalj av gris) serveras med hasselbackspotatis rödvinssås och bea
- Smörstekt spättafile med husets kalla sås, potatis, ärtor och citron
- Vegetariskt: Schnitzel med stekt potatis och bearnaisesås

Mån-fre 9-14.30, lör-sön 11-14.30 • Pris 140:- inkl bröd, smör, sallad, måltidsdryck, kaffe & kaka. Lunchkuponger 10 st 1300:-. Hämtlåda 120:-. Fryst matlåda 60:-. • À la carte och barnmeny finns.