• TILL LOKALTI.SE
  • ANNONSERA
  • LÄS E-TIDNING
  • KONTAKTA OSS
veckans-lunch.se veckans-lunch.se
Avesta & Norberg Borlänge Falun Hedemora & Säter Ludvika & Smedjebacken

Vi använder cookies

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.

Läs mer

Vecka 41

Gå tillbaka
Falu vägkrog

Måndag

  • Stuvade makaroner med stekt falu korv
  • Bräckt kassler med ädelostsås, ris eller potatis och grönsaker
  • Vegetariskt: Tortellinigratäng med ädelostsås serveras med parmesanost

Tisdag

  • Kycklinglårfilè med krämig vitlök- & parmesansås, ris eller potatis
  • Stekt flundrafilè med skagensås, potatis, ärtor och citron
  • Vegetariskt: Tortellinigratäng med ädelostsås serveras med parmesanost

Onsdag

  • Pannbiff med stekt lök gräddsås, potatis, grönsaker, lingonsylt o gurka
  • Krämig korvgryta med bacon serveras med ris eller potatis
  • Vegetariskt: Tortellinigratäng med ädelostsås serveras med parmesanost

Torsdag

  • Hemlagad ärtsoppa och hemlagade pannkakor med sylt och grädde
  • Klassisk skånsk kalops serveras med kokt potatis och rödbetor
  • Vegetariskt: Enchiladas serveras med salsa och gräddfil

Fredag

  • Ugnsgrillad laxfilè med kall dill- och citronsås serveras med potatis, ärtor och citron
  • Nattbakad fläskytterfilè med rotfruksgratäng, rosmarinsky och broccoli
  • Vegetariskt: Enchiladas serveras med salsa och gräddfil

Måndag

  • Gräddstuvad pyttipanna med stekt ägg och rödbetor
  • Pasta med strimlad kassler, grädde, vitlök, persilja serveras med parmesanost
  • Vegetariskt: Pyttipanna med stekt ägg och rödbetor

Tisdag

  • Pankopanerad fiskfile med dill o kräftröra serveras med potatis, ärtor och citron
  • Ugnsgrillad kycklinglårfile med mozzarellaost o basilikaörtsås, potatis eller ris
  • Vegetariskt: Pyttipanna med stekt ägg och rödbetor

Onsdag

  • Biffwok med färska grönsaker serveras med ris eller potatis och stark sås
  • Pocherad torskfile med färskriven pepparrot skirat smör och potatis
  • Vegetariskt: Pyttipanna med stekt ägg och rödbetor

Torsdag

  • Hemlagad ärtsoppa och hemlagade pannkakor med sylt och grädde
  • Gräddig höstgryta (nötkött) serveras med ris eller potatis, vinbärsgele och gurka
  • Vegetariskt: Schnitzel med stekt potatis och bearnaisesås

Fredag

  • Grillad pluma (detalj av gris) serveras med hasselbackspotatis rödvinssås och bea
  • Smörstekt spättafile med husets kalla sås, potatis, ärtor och citron
  • Vegetariskt: Schnitzel med stekt potatis och bearnaisesås
Lokalt i - Dalarnas största gratistidning

Mån-fre 9-14.30, lör-sön 11-14.30 • Pris 140:- inkl bröd, smör, sallad, måltidsdryck, kaffe & kaka. Lunchkuponger 10 st 1300:-. Hämtlåda 120:-. Fryst matlåda 60:-. • À la carte och barnmeny finns.

Falu vägkrog - Jungfrurondellen
Nedre Heden 1, Falun
023-124 00
faluvagkrog.se

Varm och vaken varje vecka!
Vi är Dalarnas största gratistidning sedan 1989. Med 5 lokala tidningar når vi varje vecka totalt 106.500 hushåll.

Vårt huvudkontor ligger i Borlänge och vi har lokalkontor i Avesta, Hedemora och Ludvika.

BORLÄNGE:
Hugo Hedströms väg 24
Tel. 0243-921 00 | E-post. info@lokalti.se

AVESTA:
Markusgatan 13 | Tel. 0226-46 46 40

HEDEMORA:
Stationsgatan 2 | Tel. 0225-59 63 35

LUDVIKA:
Carlavägen 10 | Tel. 0240-57 00 50

Kundservice
Om Mediagruppen
Kontakta oss
Till Lokalti.se
Läs E-tidning
Annonsera företag
Annonsera privatperson
Integritetspolicy

Ladda ner vår app

Ladda ner Annonsbladet app

Ladda ner Annonsbladets app

 

© MEDIAGRUPPEN DALARNA AB. ALLT MATERIAL PÅ SAJTEN ÄR SKYDDAT ENLIGT UPPHOVSRÄTTSLAGEN. Design Bombini