Vi använder cookies
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.
Vecka 51
Måndag
- Gräddstuvad pyttipanna med stekt ägg och rödbetor
- Sprödbakad kapkummelfilé med remouladsås, potatis, ärtor och citron
- Vegetariskt: Rostad rotselleri med tomatsallad och tryffelkräm
Tisdag
- Oxbringa med pepparrotssås, kokt potatis och morötter
- Kryddig korvgryta med ris eller potatis
- Vegetariskt: Rostad rotselleri med tomatsallad och tryffelkräm
Onsdag
- Kalvfärsbiffar med soltorkad tomat, fetaost serveras med tomatsås, potatis, grönsaker
- Pasta med strimlad skinka, grädde, vitlök, persilja serveras med parmesanost
- Vegetariskt: Rostad rotselleri med tomatsallad och tryffelkräm
Torsdag
- Vår goda ärtsoppa serveras med hemlagade pannkakor, sylt och grädde
- Pasta Bella Italia (flankstek, champinjoner, rödlök) serveras med parmesanost
- Vegetariskt: Tortellinigratäng med ädelost serveras med broccoli
Fredag
- Ost-skinkfylld schnitzel med pepparsås, rostad, broccoli och stekt potatis
- Pocherad fiskfilé med vitvinssås, juliennegrönsaker och kokt potatis
- Vegetariskt: Tortellinigratäng med ädelost serveras med broccoli
Mån-fre 9-14.30, lör-sön 11-14.30 • Pris 140:- inkl bröd, smör, sallad, måltidsdryck, kaffe & kaka. Lunchkuponger 10 st 1300:-. Hämtlåda 120:-. Fryst matlåda 60:-. • À la carte och barnmeny finns.