Vi använder cookies
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.
Vecka 31
Måndag
- Smörstekt spättafilè med dansk remouladsås, potatis, ärtor och citron
- Stekt falukorv med blomkålsgratäng och potatis
- Vegetariskt: Böngryta med kronärtskocka
Tisdag
- Örtkryddad kycklinglårfilè med rosèpepparsås, ris eller potatis
- Spagetti och köttfärsås och parmesanost
- Vegetariskt: Böngryta med kronärtskocka
Onsdag
- Stekt saltsill med löksås och kokt potatis
- Pasta med strimlad biff, grädde, vitlök och persilja samt parmesanost
- Vegetarisk: Böngryta med kronärtskocka
Torsdag
- Hemlagad ärtsoppa och hemlagade pannkakor med sylt och grädde
- Karlssons frestelse (riven potatis, nötfärs, grädde, senap) med inlagd gurka
- Vegetariskt: Soltorkade tomater- och mozzarella biffar
Fredag
- Baconlindad köttfärslimpa med svampsås, potatis, grönsaker, lingonsylt och gurka
- Sprödbakad sejfilè med smörslungad potatis, kall sås, ärtor och citron
- Vegetariskt: Soltorkade tomater- och mozzarellabiffar
Mån-fre 09.00-14.30, lör-sön 11-14.30 • Pris 130:-, pensionär 115:- inkl Bröd, smör, sallad, måltidsdryck, kaffe & kaka. lunchkuponger 10 st 1170:- hämtlåda 95:- • À la carte och barnmeny finns.