Vi använder cookies
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.
Vecka 20

Måndag
- Teriyakimarinerad kycklinglårfilé med dragonsås grönsaker serveras med ris eller potatis
- Pasta med strimlad rökt skinka, vitlök, grädde, persilja serveras med parmesanost
- Vegetariskt: Linsbiffar med potatis och tomatsås
Tisdag
- Smörstekt spättafilé med dillmajonnäs, potatis, ärtor och citron
- Gräddig fläskfilégryta serveras med ris eller potatis
- Vegetariskt: Linsbiffar med potatis och tomatsås
Onsdag
- Pocherad torskfilé med ägg- persiljesås och kokt potatis
- Baconlindad frukostkorv serveras med hemlagat potatismos o majonnäsgurka
- Vegetariskt: Linsbiffar med potatis och tomatsås
Torsdag
- Hemlagad ärtsoppa och hemlagade pannkakor med sylt och grädde
- Jungfruns dillkött med morötter och kokt potatis
- Vegetariskt: Fajita med kall gurksås
Fredag
- Grilladpluma (detalj av rapsgris) med vitlöksdoftande potatisgratäng och rödvinssky
- Pocherad fiskfilé med murkelsås kokt potatis och gröna ärtor
- Vegetariskt: Fajita med kall gurksås

Mån-fre 09.00-14.30, lör-sön 11-14.30 • Pris 135:- inkl Bröd, smör, sallad, måltidsdryck, kaffe & kaka. lunchkuponger 10 st 1250:- hämtlåda 100:- • À la carte och barnmeny finns.