Vi använder cookies
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.
Vecka 21
Måndag
- Dillbakad fisk med sandefjordssås, broccoli, vattenkrasse och kokt potatis
- Porchetta med soltorkade tomter, rödvinssås, ruccola och rostad potatis
- Bakad rotselleri med svampsås, rostad potatis och krasse och riven parmesanost
Tisdag
- Fänkålsbakad sejrygg med kronärtskocka, vitlök, chili, oliver och kokt potatis
- Stekt pluma med bearnaisesås, örtrostad potatis och persilja
- Bakad rotselleri med svampsås, rostad potatis och krasse och riven parmesanost
Onsdag
- Pocherad fisk med svampsås, svartrot, spenat och kokt potatis
- Stekt pannbiff fylld med fetaost, rostad paparikasky, rostad amandinepotatis och syrad lök
- Bakad rotselleri med svampsås, rostad potatis och krasse och riven parmesanost
Torsdag
- Sejrygg med dill, vitvinssås, kavringkrutonger och potatismos
- Stekt kyckling tikka masala med basmatiris, kikärtor, purjolök och pak choi
- Bakad rotselleri med svampsås, rostad potatis och krasse och riven parmesanost
Fredag
- Ugnsbakad fisk med stekt ris, ingefära, chili, yuzumajonnäs och koriander
- Frasig fläskschnitzel med bakad tomat, rostad potatis, kryddsmör och rödvinssås
- Friterad rotselleri med rostad potatis, kryddsmör och aroniasky

Dagens lunch inkl. sallad, bröd, smör, vatten och kaffe/te. • Öppet kl. 11.00-14.00 • Vi har även fikabröd och glass från Stora Skedvi mejeri.