Vi använder cookies
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.
Vecka 47
Måndag
- Helstekt kotlettrad ”Skomakarlåda” med bacon, rödvinssås och potatismos
- [VEG] Rostad morot med hummus, Ras El Hanout, rostade kikärtor och syrad silverlök
- Stekt Falukorv med rotmos, picklad kålrabbi, gruvsenap och persilja
Tisdag
- Bakad sejrygg med rostad vitlökssås, ajvar, persilja & och kokt potatis från Wåhlstedts gård
- [VEG] Rostad morot med hummus, Ras El Hanout, rostade kikärtor och syrad silverlök
- Stekt Falukorv, rotmos, picklad kålrabbi, gruvsenap och persilja
Onsdag
- Nötbringa bräserad med tomat, kryddor och vitt vin med gremolata och saffransrisotto
- [VEG] Rostad morot med hummus, Ras El Hanout, rostade kikärtor och syrad silverlök
- Stekt Falukorv med rotmos, picklad kålrabbi, gruvsenap och persilja
Torsdag
- Stekt färsbiff med svampsås, rosmarin, lingon och kokt potatis
- [VEG] Rostad morot med hummus, Ras El Hanout, rostade kikärtor och syrad silverlök
- Stekt Falukorv med rotmos, picklad kålrabbi, gruvsenap och persilja
Fredag
- Frasig fläskschnitzel från Rocklunda gård med bakad tomat, rostad potatis, kryddsmör och rödvinssås
- [VEG] Friterad rotselleri med bakad tomat, rostad potatis, kryddsmör och aroniasky
- Stekt Falukorv med rotmos, picklad kålrabbi, gruvsenap och persilja
Se vår hemsida för fullständig meny.