Vi använder cookies
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.
Vecka 20
Måndag
- Friterad spätta med dillmajjo, citron, ärtor och kokt potatis
- ”Skomakarlåda” med helstekt kotlettrad, bacon, rödvinssås och potatismos
- Blomkålsgratäng med syrad lök, endive och kavringkrutonger
Tisdag
- Färskost & soltorkad tomatgratinerad fisk med citronsås och kokt potatis
- Nattbakad fläskkarré smaksatt med fänkålsfrö, vitlök & chili, vitlöksmajonnäs och rostad potatis
- Blomkålsgratäng med syrad lök, endive och kavringkrutonger
Onsdag
- Sydfransk fiskgryta med saffran, tomat och grillad paprikamajonnäs
- Nötfärsbiff smaksatt med oregano & rosmarin, tzatziki, örtsky och rostad potatis
- Blomkålsgratäng med syrad lök, endive och kavringkrutonger
Torsdag
- Ångad fisk med hollandaisesås, fänkål, citron och dill
- Älgskavsgryta med champinjoner, svarta vinbär, timjan och potatismos
- Blomkålsgratäng med syrad lök, endive och kavringkrutonger
Fredag
- Norikryddad fisk med ingefärsmajonnäs, sötsyrlig sojadressing och basmatiris
- Frasig fläskschnitzel med bakad tomat, rostad potatis, kryddsmör och rödvinssås
- Friterad rotselleri med rostad potatis, kryddsmör och aroniasky

Dagens lunch inkl. sallad, soppa, bröd, smör, vatten och kaffe/te. • Öppet kl. 11.00-14.00 • Vi har även fikabröd och glass från Stora Skedvi mejeri.