Vi använder cookies
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.
Vecka 37
Måndag
- Fänkålsbakad fläskkarré med vitvinssås, örtolja, morot och kokt potatis
- Linscurry med rostad blomkål, morot och basmatiris
- Stekt falukorv med rotmos, gruvsenap från Liss-Ellas, syrad silverlök och persilja
Tisdag
- Friterad spätta med remouladsås, ärtor och kokt potatis
- Linscurry med rostad blomkål, morot och basmatiris
- Stekt falukorv med rotmos, gruvsenap från Liss-Ellas, syrad silverlök och persilja
Onsdag
- Viltfärsbiff med svampsås, rostade rotfrukter och persilja
- Linscurry med rostad blomkål, morot och basmatiris
- Stekt falukorv med rotmos, gruvsenap från Liss-Ellas, syrad silverlök och persilja
Torsdag
- Fishcake med rödkål, ingefärsmajonnäs, ponzu och basmatiris
- Linscurry med rostad blomkål, morot och basmatiris
- Stekt falukorv med rotmos, gruvsenap från Liss-Ellas, syrad silverlök och persilja
Fredag
- Frasig fläskschnitzel med bakad tomat, rostad potatis, kryddsmör och rödvinssås
- Pankopanerad rotselleri med bakad tomat, rostad potatis, kryddsmör och aroniasky
- Stekt falukorv med rotmos, gruvsenap från Liss-Ellas, syrad silverlök och persilja
Dagens lunch inkl. sallad, soppa, bröd, smör, vatten och kaffe/te. • Öppet kl. 11.00-14.00 • Vi har även fikabröd och glass från Stora Skedvi mejeri.