Vi använder cookies
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.
Vecka 21

Måndag
- Pannbiff på Dalanötfärs, karamelliserad lök, rårörda lingon, skysås, inlagd gurka, potatispuré
- Pannbiff på sojafärs (veg), karamelliserad lök, rårörda lingon, gräddsås, inlagd gurka, potatispuré
Tisdag
- Pannbiff på Dalanötfärs, karamelliserad lök, rårörda lingon, skysås, inlagd gurka, potatispuré
- Pannbiff på sojafärs (veg), karamelliserad lök, rårörda lingon, gräddsås, inlagd gurka, potatispuré
Onsdag
- Dillbakad fisk, brynt smör, pepparrot, räkor, färskpotatis
- Hasses rödbetsbiff (veg), brynt smör, pepparrot, spenat, färskpotatis
Torsdag
- Dillbakad fisk, brynt smör, pepparrot, räkor, färskpotatis
- Hasses rödbetsbiff (veg), brynt smör, pepparrot, spenat, färskpotatis
Fredag
- Grillad flankstek, chimichurri, ndujasmör, bakade tomater, salviakryddad gnocchi
- Grillad aubergine (veg), chimichurri, bakade tomater, salviakryddad gnocchi

Lunch vardagar 11.30-13.30. • Pris 215:- inkl sill, salladsbuffé, ost & kex, dessert, kaffe & te. • restaurang@haganas.com