Vi använder cookies
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.
Vecka 40

Måndag
- Fiskfrikassé med fänkål, tomat, aioli och potatispuré
- Veg: Aubergine-gryta med fänkål, aioli och potatispuré
Tisdag
- Fiskfrikassé med fänkål, tomat, aioli och potatispuré
- Veg: Aubergine-gryta med fänkål, aioli och potatispuré
Onsdag
- Majskyckling, rödbetor, rotfrukter, ädelostsås & persiljeslungad potatis
- Veg: Sötpotatisbiff m. rotfrukter, ädelostsås, persiljeslungad potatis
Torsdag
- Majskyckling, rödbetor, rotfrukter, ädelostsås & persiljeslungad potatis
- Veg: Sötpotatisbiff m. rotfrukter, ädelostsås, persiljeslungad potatis
Fredag
- Grillad karré, rökig chilimayo, chilisky med tomat, grönsaker & rostad potatis
- Veg: Grilloumi (samma tillbehör som karré)

Lunch vardagar 11.30-13.30 • Pris 215:- • restaurang@haganas.com