Vi använder cookies
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.
Vecka 17
Måndag
- Helstekt kotlettrad med dijon- & grönpepparsås, palsternacka, morot, stekt potatis
- Veg: Jordärtskocksbiff med dijon- & grönpepparsås, palsternacka, morot, stekt potatis
Tisdag
- Helstekt kotlettrad med dijon- & grönpepparsås, palsternacka, morot, stekt potatis
- Veg: Jordärtskocksbiff med dijon- & grönpepparsås, palsternacka, morot, stekt potatis
Onsdag
- Långbakad kyckling med timjan, rostad pumpa, pumpakräm, pumpakärnor, brynt sojasmör
- Veg: Rostad portabello med timjan, pumpa, pumpakräm, pumpakärnor, brynt sojasmör
Torsdag
- Långbakad kyckling med timjan, rostad pumpa, pumpakräm, pumpakärnor, brynt sojasmör
- Veg: Rostad portabello med timjan, pumpa, pumpakräm, pumpakärnor, brynt sojasmör
Fredag
- Kummel med marinerade räkor, syrlig fänkålssallad, krutonger, vitvinssås, örter, potatispuré,
- Veg: Ugnsbakad blomkål med syrlig fänkålssallad, rädisa, krutonger, vitvinssås, örter, potatispuré
Lunch vardagar 11.30–13.30 • Pris 215:- inkl. soppa, salladsbuffé, bröd och smör, dessert • restaurang@haganas.com