Vi använder cookies
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.
Vecka 3
Måndag
- Ångad sej med dillpesto, brynt smör, crudité och rotselleripuré
- Svamprisotto med parmesan, tomat och basilikaolja
Tisdag
- Ångad sej med dillpesto, brynt smör, crudité och rotselleripuré
- Svamprisotto med parmesan, tomat och basilikaolja
Onsdag
- Kycklinglårfilé med dragonsås, rostade rotfrukter, spenat och potatispuré
- Rostad blomkål med dragonkräm, stuvad spenat och potatispuré
Torsdag
- Kycklinglårfilé med dragonsås, rostade rotfrukter, spenat och potatispuré
- Rostad blomkål med dragonkräm, stuvad spenat och potatispuré
Fredag
- Helstekt kotlettrad med rödvinssky, haricots verts, svamp och potatisgratäng
- Bönbiff med paprikasås, haricots verts, svamp och potatisgratäng
restaurang@haganas.com