Vi använder cookies
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.
Vecka 20

Måndag
- Örtmarinerad ugnsgrillad revbensspjäll med äppelmos, pepparsås och klyftpotatis
- Pankopanerad flundrafilé med dill- och limedressing, kokt potatis
- Pasta bolognese
- Alt. Pizza 1–30, kebabtallrik, iskender kebab, kebabrulle, falafeltallrik, sallader 1–9
Tisdag
- Stekfläsk, raggmunk och lingonsylt, löksås, kokt potatis
- Skinka och broccoli gratäng med soltorkade, tomater och kokt potatis
- Pasta med Kyckling och champinjoner
- Alt. Pizza 1–30, kebabtallrik, iskender kebab, kebabrulle, falafeltallrik, sallader 1–9
Onsdag
- Ugnsgrillad dijonsenap panerad, ostspäckad falukorv med husets potatismos
- Panerad flundrafilé med skagendressing och kokt potatis
- Pasta fläskfilé och champinjoner
- Alt. Pizza 1–30, kebabtallrik, iskender kebab, kebabrulle, falafeltallrik, sallader 1–9
Torsdag
- Husets glutenfria nötbiffar med lingonsylt, champinjonsås och klyftpotatis
- Smör stekt fiskfilé med remouladdressing och kokt potatis
- Pasta med fläskfilé och grönsaker
- Alt. Pizza 1–30, kebabtallrik, iskender kebab, kebabrulle, falafeltallrik, sallader 1–9
Fredag
- Stekt fläskfilé med rödvinssås, bearnaisesås och potatisgratäng
- Husets lasagne (köttfärssås)
- Alt. Pizza 1–30, kebabtallrik, iskender kebab, kebabrulle, falafeltallrik, sallader 1–9

Dagens lunch serveras kl. 11-14 • 125: - inkl. salladsbuffé, pizzabuffé, 33 cl dricka och kaffe.