Vi använder cookies
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.
Vecka 34

Måndag
- Örtmarinerade fläskmedaljonger med kantarellsås och klyftpotatis.
- Skaldjur- & fiskgratäng med purjolök och kokt potatis
- Pasta fläskfilé och grönsaker
- Alt. Pizza 1–30, kebabtallrik, iskender kebab, kebabrulle, falafeltallrik, sallader 1–9
Tisdag
- Stekfläsk, raggmunk och lingonsylt, löksås, kokt potatis
- Skinka- och broccoligratäng med purjolök och kokt potatis
- Pasta med kyckling
- Alt. Pizza 1–30, kebabtallrik, iskender kebab, kebabrulle, falafeltallrik, sallader 1–9
Onsdag
- Ugnsgrillad fläskkarré med pepparsås, äpplemos och klyftpotatis
- Smörstekt fiskfilé med remouladdressing och kokt potatis
- Pasta bolognese
- Alt. Pizza 1–30, kebabtallrik, iskender kebab, kebabrulle, falafeltallrik, sallader 1–9
Torsdag
- Husets skånska kalops, rödbetor, smörkokt ris eller kokt potatis
- Pankopanerad flundrafilé, citron-
- skivor, remouladsås, kokt potatis
- Pasta carbonara
- Alt. Pizza 1–30, kebabtallrik, iskender kebab, kebabrulle, falafeltallrik, sallader 1–9
Fredag
- Stekt fläskfilé med rödvinssås, bearnaisesås och potatisgratäng
- Husets lasagne (köttfärssås)
- Alt. Pizza 1–30, kebabtallrik, iskender kebab, kebabrulle, falafeltallrik, sallader 1–9

Dagens lunch serveras kl. 11-14 • 125: - inkl. salladsbuffé, pizzabuffé, 33 cl dricka och kaffe.