Vi använder cookies
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.
Vecka 3
Måndag
- Örtmarinerade fläskmedaljonger med pepparsås och klyftpotatis
- Smörstekt fiskfilé med remouladdressing och kokt potatis
- Pasta bolognese
- Alt. Pizza 1–30, kebabtallrik, iskender kebab, kebabrulle, falafeltallrik, sallader 1–9
Tisdag
- Stekfläsk, raggmunk och lingonsylt, löksås, kokt potatis
- Köttfärs och broccoli gratäng med purjolök och kokt potatis
- Pasta med kyckling och champinjoner
- Alt. Pizza 1–30, kebabtallrik, iskender kebab, kebabrulle, falafeltallrik, sallader 1–9
Onsdag
- Husets pyttipanna, stekt ägg, rödbetor
- Vitvinpocherad fiskfilé med rosépepparsås och kokt potatis
- Pasta fläskfilé och paprika
- Alt. Pizza 1–30, kebabtallrik, iskender kebab, kebabrulle, falafeltallrik, sallader 1–9
Torsdag
- Ugnsgrillad revbensspjäll, kantarellsås, äppelmos och klyftpotatis
- Pankopanerad flundrafilé med skagen dressing och kokt potatis
- Pasta fläskfilé och grönsaker
- Alt. Pizza 1–30, kebabtallrik, iskender kebab, kebabrulle, falafeltallrik, sallader 1–9
Fredag
- Stekt fläskfilé med rödvinssås, bearnaisesås och potatisgratäng
- Husets lasagne (köttfärssås)
- Alt. Pizza 1–30, kebabtallrik, iskender kebab, kebabrulle, falafeltallrik, sallader 1–9
Dagens lunch serveras kl. 11-14 • 125: - inkl. salladsbuffé, pizzabuffé, 33 cl dricka och kaffe.