Vi använder cookies
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.
Vecka 14

Måndag
- Stekt fisk med dillmajonnäs och kokt potatis
- Korv stroganoff med ris
- Pasta med krämig svampsås (vegetarisk)
- Gräddstuvad pytt i panna och inlagda rödbetor
Tisdag
- Rimmad fläskbog med rotmos och egengjord senap
- Kycklingwok teryaki med chili, grönsaker och äggnudlar
- Kryddig shakshuka serveras med ris (vegetarisk)
- Gräddstuvad pytt i panna och inlagda rödbetor
Onsdag
- Fish and chips med remouladsås
- Helstekt kotlettrad med het tomat och örtsås samt rostad potatis
- Indisk dhal med smak av garam masala serveras med yoghurt och basmatiris (vegetarisk)
- Gräddstuvad pytt i panna och inlagda rödbetor
Torsdag
- Ärtsoppa med fläsk, pannkakor, egengjord sylt och vispad grädde
- Fisksoppa med aioli, pannkakor, egengjord sylt & vispad grädde
- Färsbiff med pepparsås, honungs- och örtbakad lök samt kokt potatis
- Grönsaksbiff med örtcreme och kokt potatis (vegetarisk)
- Gräddstuvad pytt i panna, rödbetor
Fredag
- Panerad fläskschnitzel, skysås och kryddsmör samt stekt potatis
- Sesambakad fisk, lime och gröncurrysås, bakade grönsaker och ris
- Vegetarisk kebab med vitlökscreme och ris (vegetarisk)
- Gräddstuvad pytt i panna och inlagda rödbetor

Vardagar 11.00-13.00 • Dagens rätt 119:- (Dagens rätt i låda 91:-, inkl liten sallad 101:-. Matlåda som packas själv i restaurangen betalas per vikt 20:-/hg)