Vi använder cookies
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.
Vecka 47
Måndag
- Stekt fisk med dansk remouladsås och kokt potatis
- Helstekt fläskkarré med gräddsås och kokt potatis
- Ragu på svamp och bönor samt kokt potatis (vegetarisk)
- Gräddstuvad pytt i panna med rödbetor
Tisdag
- Hoisinfläsk, grönsaker och nudlar
- Ungersk gulasch med creme fraiche och ris
- Kokos- och limebakad blomkål med kryddade bönor och ris (vegetarisk)
- Gräddstuvad pytt i panna med rödbetor
Onsdag
- Pannbiff, löksky och rostad potatis
- Kyckling picco de gallo med ris
- Kroppkakor med fläsk samt skirat smör och lingonsylt
- Morot och halloumibiff med tzatziki och kokt potatis (vegetarisk)
- Gräddstuvad pytt i panna med rödbetor
Torsdag
- Ärtsoppa med fläsk, pannkakor, egengjord sylt och vispad grädde
- Fisksoppa med aioli, pannkakor, egengjord sylt & vispad grädde
- Lasagne al forno
- Vegetarisk pizza (vegetarisk)
- Gräddstuvad pytt i panna med rödbetor
Fredag
- Panerad schnitzel med skysås och kryddsmör samt stekt potatis
- Fiskgratäng med räkor och dill samt kokt potatis
- Grönsaksrisotto (vegetarisk)
- Gräddstuvad pytt i panna med rödbetor
Vardagar 11.00-13.00 • Dagens rätt 124:- (Dagens rätt i låda 91:-, inkl liten sallad 101:-. Matlåda som packas själv i restaurangen betalas per vikt 20:-/hg)