Vi använder cookies
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.
Vecka 47
Måndag
- Stekt fisk med orustsås och kokt potatis
- Dillkött på kalv & kokt potatis
- Veg: Bakad blomkål med ragu på äpple och curry samt ris
- Gräddstuvad pytt i panna och inlagda rödbetor
Tisdag
- Bakad fisk med örthollandaise och kokt potatis
- Örtbakat kycklinglår med grönsaksris och grana padanocreme
- Veg: Sötpotatisgryta med linser och aubergine och med ris
- Gräddstuvad pytt i panna och inlagda rödbetor
Onsdag
- Pannbiff med löksky och kokt potatis samt lingonsylt
- Tandooribakad fisk, mango- och limechutney, gurkyoghurt, grönsakscouscous
- Veg: Örtstekt tempeh med råstekt broccoli, morot samt chilicreme
- Gräddstuvad pytt i panna och inlagda rödbetor
Torsdag
- Ärtsoppa med fläsk, pannkakor, sylt och vispad grädde
- Fisksoppa med aioli, pannkakor, sylt & vispad grädde
- Kålpudding, gräddsås och lingon serveras med kokt potatis
- Veg: Hampa kebab med rostad potatis och vitlökscreme
- Gräddstuvad pytt i panna, rödbetor
Fredag
- Kycklingschnitzel med rostad potatis och vitlöksslungade bönor samt tomatsås
- Örtbakad fisk med citron, timjan och vitlök samt dillsås och kokt
- Veg: Grana padano panerad aubergine, hummus, portabellosvamp
- Gräddstuvad pytt i panna, rödbetor
Vardagar 11.00-13.00 • Dagens rätt 115:- (Dagens rätt i låda 87:-, inkl liten sallad 97:-. Dagens sallad i låda 97:-. Matlåda som packas själv i restaurangen betalas per vikt 19:-/hg)