Vi använder cookies
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.
Vecka 21

Måndag
- Stekt fisk med dillmajonnäs samt kokt potatis
- Cajunkryddad kotlettrad med rostad potatis samt honungsstekt rödkål och chilimajonnäs
- Aubergingratäng med fetaost och tomat (vegetarisk)
- Gräddstuvad pytt i panna och inlagda rödbetor
Tisdag
- Raggmunk med stekt fläsk och lingonsylt
- Örtbakad kyckling med tomat och basilikasås samt ris
- Tortelloni med ricotta och spenat i tomat och basilikasås
- Gräddstuvad pytt i panna och inlagda rödbetor
Onsdag
- Citronbakad fisk med skirat smör och pepparrot samt färskpotatis
- Bakad pluma med chipotlemajonnäs & rostade rotfrukter
- Falafel med äppeltzatziki och ris (vegetarisk)
- Gräddstuvad pytt i panna och inlagda rödbetor
Torsdag
- Ärtsoppa med fläsk, pannkakor, egengjord sylt och vispad grädde
- Fisksoppa med aioli, pannkakor, egengjord sylt & vispad grädde
- Färsbiff, pepparsås, rostad potatis
- Pasta med ramslökspesto, toppad med oliver, kapris och tomat (veg)
- Gräddstuvad pytt i panna och inlagda rödbetor
Fredag
- Bbq-bakad karré med råstekt potatis och bourgonnesås
- Fisk i lime och grön currysås med grönsaker och ris
- Pizza med tomat, mozzarella, lök och champinjoner (vegetarisk)
- Gräddstuvad pytt i panna och inlagda rödbetor

Vardagar 11.00-13.00 • Dagens rätt 119:- (Dagens rätt i låda 91:-, inkl liten sallad 101:-. Matlåda som packas själv i restaurangen betalas per vikt 20:-/hg)