Vi använder cookies
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.
Vecka 34

Måndag
- Stekt fisk med dillmajonnäs och kokt potatis
- Helstekt kotlettrad med champinjonsås och kokt potatis
- Pasta med krämig svampsås och grana padano (vegetarisk)
- Gräddstuvad pytt i panna, rödbetor
- Caesarsallad med kyckling, bacon
Tisdag
- Stekt fläsk med löksås och kokt potatis
- Chermouladabakad kyckling med hummus och rostade rotfrukter
- Bakad blomkål med ragu på äpple och curry (vegetarisk)
- Gräddstuvad pytt i panna, rödbetor
- Caesarsallad med kyckling, bacon
Onsdag
- Kycklingburritos med salsa och gräddfil samt ris
- Isterband med dillstuvad potatis och rödbetor
- Örtstekt tempeh med grönsaker, soja och sesam (vegetarisk)
- Gräddstuvad pytt i panna, rödbetor
- Caesarsallad med kyckling, bacon
Torsdag
- Ärtsoppa med fläsk, pannkakor, egengjord sylt och vispad grädde
- Fisksoppa med aioli, pannkakor, egengjord sylt & vispad grädde
- Färsbiff, pepparsås, rostad potatis
- Zuccinifritters med citroncreme och bakad tomat (vegetarisk)
- Gräddstuvad pytt i panna, rödbetor
- Caesarsallad med kyckling, bacon
Fredag
- Panerad schnitzel med bearnaisesås och stekt potatis
- Örtbakad regnbågslax med vitvinsås och kokt potatis
- Pizza med mozzarella, tomat, paprika och lök (vegetarisk)
- Gräddstuvad pytt i panna, rödbetor
- Caesarsallad med kyckling, bacon

Vardagar 11.00-13.00 • Dagens rätt 124:- (Dagens rätt i låda 91:-, inkl liten sallad 101:-. Matlåda som packas själv i restaurangen betalas per vikt 20:-/hg)