Vi använder cookies
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.
Vecka 49
Måndag
- Fröstekt fisk med remouladsås och gröna ärtor samt kokt potatis
- Hoisinfläsk med grönsaker och chiliglaserad spetskål samt ris
- Veg: Pasta med krämig svampsås, grana padano och timjan
- Gräddstuvad pytt i panna med inlagda rödbetor
Tisdag
- Rimmad fläskbog med rotmos och egengjord senap
- Bakad fisk i grön currysås och grönsaker med ris
- Veg: Falafel med tomatsås och ris
- Gräddstuvad pytt i panna med inlagda rödbetor
Onsdag
- Kycklingwok teriyaki med chili, grönsaker och äggnudlar
- Fiskgratäng i hummersås och dill serveras med kokt potatis
- Vegetariska vårrullar med sötsur sås och ris
- Gräddstuvad pytt i panna med inlagda rödbetor
Torsdag
- Ärtsoppa med fläsk, egengjorda pannkakor, sylt och vispad grädde
- Fisksoppa med aioli, pannkakor, egengjord sylt & vispad grädde
- Färsbiff, örtsky och stekt potatis
- Veg: Blomkålssoppa, egengjorda pannkakor, sylt och vispad grädde
- Gräddstuvad pytt i panna, rödbetor
Fredag
- Havets Wallenbergare, potatispuré, skirat smör samt gröna ärtor
- Långbakad kotlettrad med potatisgratäng samt bourgognesås
- Vegetarisk pizza med mozzarella, paprika och tomat
- Gräddstuvad pytt i panna med inlagda rödbetor
Vardagar 11.00-13.00 • Dagens rätt 115:- (Dagens rätt i låda 87:-, inkl liten sallad 97:-. Dagens sallad i låda 97:-. Matlåda som packas själv i restaurangen betalas per vikt 19:-/hg)