Vi använder cookies
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.
Vecka 43
Måndag
- Panerad fisk med remouladsås och kokt potatis
- Kebabgryta med vitlökscreme, ris
- Pasta med Bondböna, vittvin och grädde
- Gräddstuvad pytt i panna med inlagda rödbetor
Tisdag
- Stekt fläsk, löksås och kokt potatis
- Kyckling pico de gallo serveras med limecrème och ris
- Bön- och svampgryta med smak av vitlök och persilja serverat med limecreme och ris
- Gräddstuvad pytt i panna inlagda rödbetor
Onsdag
- Örtbakad fisk dillsås och kokt potatis
- Helstekt fläskkarré med rödvinssky och potatisgratäng
- Bakad blomkål med ragu på äpple och curry, kokt potatis
- Gräddstuvad pytt i panna med inlagda rödbetor
Torsdag
- Ärtsoppa med fläsk, pannkakor med sylt och vispad grädde
- Fisksoppa med aioli, hemgjorda pannkakor, sylt & vispad grädde
- Pannbiff, löksky och kokt potatis
- Potatis och purjolöksoppa, pannkakor, sylt & vispad grädde
- Gräddstuvad pytt i panna med inlagda rödbetor
Fredag
- Chipotlebakad kyckling med rostad potatis samt basilikacreme
- Ungsbakad fiskfilé, morot och purjolök, ratatouille, kokt potatis
- Grana padano panerad aubergine med ratatouille och rostad potatis
- Gräddstuvad pytt i panna och inlagda rödbetor
Vardagar 11.00-13.00 • Dagens rätt 115:- (Dagens rätt i låda 87:-, inkl liten sallad 97:-. Dagens sallad i låda 97:-. Matlåda som packas själv i restaurangen betalas per vikt 19:-/hg)