Vi använder cookies
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.
Vecka 36
Måndag
- Vegobullar, serveras med stuvad potatis samt senap
- Sprödbakad fisk, serveras med kall räksås
- Stekt falukorv, serveras med stuvad potatis samt senap
Tisdag
- Rostad spetskål, serveras med sås på curry & kokos
- Ört- & ostöverbakad fiskfilé, serveras med tomatsås
- Ugnsstekt kyckling, serveras med sås på curry & kokos
Onsdag
- Ugnsbakad rotselleri, serveras i dill- & citronsås
- Ugnsbakad fisk, serveras i dill- & citronsås
- Husets pannbiff, serveras med löksky samt lingon
Torsdag
- Kryddig böngryta med tomat, chili & kanel
- Fiskgratäng med vitt vin & rostad fänkål
- Kryddig kycklinggryta med tomat, chili & kanel
- Ärtsoppa utan fläsk, samt pannkaka med sylt & grädde
Fredag
- Örtmarinerad oumph, serveras med hummus & rostade haricots verts
- Ugnsbakad rimmad fisk, serveras med smörsås & rostade haricots verts
- Helstekt kotlettrad, serveras med rödvinssky samt bearnaise

Dagens lunch på buffé serveras helgfria vardagar mellan 11-14