Vi använder cookies
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.
Vecka 43
Måndag
- Falafelbiffar, serveras med kall gräslökssås
- Sprödbakad fisk, serveras med kall gräslökssås
- Stekt falukorv, serveras med pepparrotssås
Tisdag
- Tomatgratinerad aubergine, serveras med vitlöksdressing
- Stekt strömming, serveras med lingon, gröna ärter samt skirat smör på sidan
- Husets kalops, serveras med inlagda rödbetor
Onsdag
- Vegfärsbiffar med örtagårdssås samt lingonsylt
- Ugnsbakad fisk med rostad blomkål samt vitvinssås
- Husets pannbiff, serveras med örtagårdssås samt lingonsylt
Torsdag
- Sötpotatisgryta med linser & kokos
- Fiskgratäng med röd curry & kokos
- Kycklinggryta med ädelost & broccoli
- Ärtsoppa utan fläsk, samt pannkaka med sylt & grädde
Fredag
- Rotfruktsfritters med tofu & vita bönor
- Fisk- & skaldjursgryta med smak av hummer & tomat
- Helstekt fläskfilé, serveras med kantarellsås samt rödvinssky

Dagens lunch på buffé serveras helgfria vardagar mellan 11-14