Vi använder cookies
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.
Vecka 49
Måndag
- Örtstekt quornfilé, serveras med pepparrotssås
- Tomat- & dillbakad fiskfilé, serveras med vitvinssås
- Helstekt kotlettrad, serveras med pepparrotssås
Tisdag
- Sesammarinerad oumph, serveras med chipotlemajonnäs
- Stekt panerad fisk, serveras med chipotlemajonnäs
- Kycklinggryta med kokos, citron & röd curry
Onsdag
- Ugnsbakad rotselleri, serveras med stuvad kål & spenat
- Ugnsbakad fisk, serveras med stuvad kål & spenat
- Husets pannbiff, serveras med löksky & lingonsylt
Torsdag
- Restaurangen abonnerad - vi hänvisar till Dalasalen för lunch
Fredag
- Vegansk svamprisotto
- Fisk- & skaldjursgryta med fänkål & saffran
- Helstekt fläskfilé, serveras med svampsås samt rödvinssky
Dagens lunch på buffé serveras helgfria vardagar mellan 11-14