Vi använder cookies
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.
Vecka 3
Måndag
- Panerad fisk, serveras med skagensås
- Korvstroganoff med tomat & chili
- Oumphstroganoff med tomat & chili
Tisdag
- Honung- & purjolöksgratinerad fiskfilé
- Stekt rimmat fläsk med löksås/bruna bönor
- Grönsaksbiffar, serveras med örtcreme
Onsdag
- Ugnsbakad fisk med senap- & persiljesås
- Köttfärslimpa med fetaost & soltorkad tomat, serveras med basilikasås
- Ärtfärsbullar, serveras med basilikasås
Torsdag
- Fiskgratäng med chili & rostad majs
- Kycklinggryta med ädelost & broccoli
- Linsgryta med chili & rostad majs
- Ärtsoppa utan fläsk, samt pannkaka med sylt & grädde
Fredag
- Fisk- & skaldjursgryta med hummer & tomat
- Helstekt fläskfilé, serveras med rödvinssky samt bearnaise
- Tofufyllda lökar, serveras i tomatsås
Dagens lunch på buffé serveras helgfria vardagar mellan 11-14