Vi använder cookies
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.
Vecka 13
Måndag
- Stekt panerad fisk, serveras med curryremoulad
- Chili con Carne
- Rödbetsbiffar, serveras med curryremoulad
Tisdag
- Pocherad fisk, serveras i dill- & hummersås
- Stekt fläsk med löksås, serveras med lingonsylt
- Vegfärsbiffar med purjolök & palsternacka, serveras med hummus
Onsdag
- Örtbakad fisk, serveras med rostade betor samt smörsås
- Kycklinggratäng med mango chutney & kokosgrädde
- Oumph med mangochutney & kokosgrädde
Torsdag
- Fiskgratäng med räkor & ägg
- Gulaschgryta på högrev, serveras med gräddfil
- Rotfruktsgryta med örter & spenat
- Ärtsoppa, samt pannkaka med sylt & grädde
Fredag
- Rimmad fisk, serveras med dijoncreme samt haricots verts
- Halstrad entrecote, serveras med vitlökssmör samt rödvinssky
- Vegansk lasagne

Dagens lunch på buffé serveras helgfria vardagar mellan 11-14