Vi använder cookies
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.
Vecka 13
Måndag
- Sprödbakad fisk, serveras med kall rom- & gräslökssås
- Flygande Jacob, serveras med jordnötter på sidan
- Kikärt- & morotsbiff, serveras med kall gräslökssås
Tisdag
- Ugnsbakad fisk, serveras med paprikasås
- Isterband, serveras med stuvad potatis samt rödbetor
- Stuvad vegansk pytt i panna, serveras med rödbetor
Onsdag
- Pocherad fisk, serveras med ägg- & persiljesås
- Pasta Bolognese, serveras med riven parmesan
- Ugnsgratinerad brysselkål med tofu & timjan
Torsdag
- Fiskgratäng med dill & räkor
- Kreolsk köttgryta, serveras med syltlök & cornichons
- Vegansk kreolsk gryta, serveras med syltlök & cornichons
- Ärtsoppa utan fläsk samt pannkaka med sylt & grädde
Fredag
- Stängt
Dagens lunch på buffé serveras helgfria vardagar mellan 11-14