Vi använder cookies
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.
Vecka 40
Måndag
- Sprödbakad fisk, serveras med dillmajonnäs
- Fläskfilépanna med paprika & creme fraiche
- Rödbetsbiffar, serveras med dillmajonnäs
Tisdag
- Ädelostgratinerad fiskfilé
- Viltskavsgryta med timjan & svamp
- Vegpytt, serveras med rödbetor
Onsdag
- Ugnsbakad fisk, serveras med gräslökssås
- Husets kålpudding, serveras med skysås samt lingonsylt
- Husets Veganska kålpudding, serveras med lingonsylt
Torsdag
- Fiskgratäng med räkor & västerbottensost
- Kycklinggryta ”provencale”
- Rotfruktsgryta ”provencale”
- Ärtsoppa utan fläsk, samt pannkaka med sylt & grädde
Fredag
- Rimmad fiskfilé, serveras med saffranssås
- Helstekt fläskkarré, serveras med blåbärssky samt rostade rotfrukter
- Pulled oumph, serveras med aioli samt rostade rotfrukter
Dagens lunch på buffé serveras helgfria vardagar mellan 11-14