Vi använder cookies
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.
Vecka 20
Måndag
- Sprödbakad fisk, serveras med husets remouladsås
- Korvstroganoff med chili & tomat
- Oumphstroganoff med chili & tomat
Tisdag
- Tomat- & dillbakad fiskfilé, serveras med vitvinssås
- Nattbakad fläskkarré, serveras med skysås samt äppelmos
- Ugnsbakad rotselleri, serveras med örtsås samt äppelmos
Onsdag
- Färskostfylld fiskfilé, serveras med basilikasås
- Husets färsbiffar, serveras med ratatouille samt vitlöksdressing
- Vegfärsbollar, serveras med ratatouille samt vitlöksdressing
Torsdag
- Fiskgratäng med sötpotatis & citron
- Kycklinggryta med curry & kokos
- Linsgryta med curry & kokos
- Ärtsoppa utan fläsk, samt pannkaka med sylt & grädde
Fredag
- Laxfärsbiffar med dill & pepparrot, serveras med kall sås
- Helstekt fläskfilé, serveras med svampsås samt hasselbackspotatis
- Grönsakspanna med rostade kikärter, serveras med kall sås

Dagens lunch på buffé serveras helgfria vardagar mellan 11-14