Vi använder cookies
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.
Vecka 23

Måndag
- Piccata (ostpanerad fisk) med tomatsås och ris.
- Cordon bleu (ost- och skinkfylld schnitzel) med rostad potatis, rödvinssås och paprikasallad.
Tisdag
- Raggmunk med stekt fläsk, lingonsylt och löksås.
- Pepparrullad fläskkarré med champinjonsås och råstekt potatis.
Onsdag
- Fransk biffgryta med ris.
- Bräckt falukorv med stekt ägg och stekt potatis.
Torsdag
- Hemrullade köttbullar med potatispuré, gräddsås, lingonsylt och inlagd gurka.
- Pannkaka med grädde och sylt.
- Gräddstuvad pytt i panna med stekt ägg och rödbetor.
Fredag
- Grillbuffé med tillbehör.

Lunch mån-fre kl. 11-14 inkl. salladsbuffé, måltidsdryck, kaffe och kaka • Pris 120:-