Vi använder cookies
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.
Vecka 48
Måndag
- Hemgjorda köttbullar med kokt potatis, gräddsky, pressgurka och rårörda lingon
- Risolle med Karljohansvamp (veg)
- Kycklingsallad med currysås
- Smör- och rosmarinsbakad kummelfilé med kokt potatis, vitvinssås och stekt zucchini
Tisdag
- Klassisk lasagne, toppas med parmesanost
- Risolle med Karljohansvamp (veg)
- Kycklingsallad med currysås
- Smör- och rosmarinsbakad kummelfilé med kokt potatis, vitvinssås och stekt zucchini
Onsdag
- Pasta Tagliatelle, kyckling i krämig gräddsås, soltorkade tomater och basilika, toppas med ruccola
- Risolle med Karljohansvamp (veg)
- Kycklingsallad med currysås
- Smör- och rosmarinsbakad kummelfilé med kokt potatis, vitvinssås och stekt zucchini
Torsdag
- Marinerad fläskfilé med potatisgratäng och pepparsås
- Risolle med Karljohansvamp (vegetarisk)
- Kycklingsallad med currysås
- Smör- och rosmarinsbakad kummelfilé med kokt potatis, vitvinssås och stekt zucchini
Fredag
- Wallenbergare, potatispuré, gröna ärtor, rårörda lingon, brynt smör
- Risolle med Karljohansvamp (veg)
- Kycklingsallad med currysås
- Smör- och rosmarinsbakad kummelfilé med kokt potatis, vitvinssås och stekt zucchini
Dagens lunch 11.00-14.00 • Pris: 159:- inkl salladsbuffé, kaffe & kaka • Avhämtning 149:-