Vi använder cookies
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.
Vecka 43

Måndag
- La Parmas grillbuffé: Rosmarin- och vitlöksmarinerad fläskfile, bbq-marinerad kycklingfilé,
- chorizokorv. Tillbehör 3 olika såser och stekt potatis, pommes
- Pizzabuffé med 3 olika pizzor
- Dessert
Tisdag
- Raggmunk med stekt fläsk och lingonsylt, löksås
- Nötfärsbiffar, krämig ostsås med örter, soltorkad tomat, rostad potatis
- Veg: Vegetarisk omelett med svamp, lök och rucola
- Pizzabuffé med 3 olika pizzor
- Dessert
Onsdag
- Fisk- & skaldjursgryta med röd curry, kokosgrädde, grönsaker & ris
- Gräddstuvad pyttipanna med stekt ägg och rödbetor
- Veg: Pastagratäng med soltorkade tomater och basilika
- Pizzabuffé med 3 olika pizzor
- Dessert
Torsdag
- Filébuffé kycklingfilé, laxfilé, fläskfilé med 6 olika såser, klyftpotatis, pommes
- Pizzabuffé med 3 olika pizzor
- Dessert
Fredag
- Biffwok med färska grönsaker serveras med ris eller potatis och stark sås
- Pestobakad fisk, rostad fänkål och paprika, citronsås, örtpotatis
- Veg: Zucchinigratäng med ris
- Pizzabuffé med 3 olika pizzor
- Dessert

Lunch kl. 11-14 inkl. sallad, kaffe & kaka samt måltidsdryck 140:-. Pensionär: 129:- • 130:- för avhämtning (135:- inkl. dryck).