Vi använder cookies
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.
Vecka 20

Måndag
- La Parmas grillbuffé
- Dessert: Äppelpaj med vaniljsås
Tisdag
- BBQ-marinerade kycklingklubbor som serveras med grönsaksris och tzatziki
- Gräddstuvad pyttipanna med stekt ägg och rödbetor
- VEG: Kikärtsbiffar med fetaost och vitlökssås
Onsdag
- Grekisk moussaka med ris och tzatziki
- Pasta carbonara med parmesanost
- VEG: Linsgryta med kokosmjölk
Torsdag
- Filébuffé: Laxfilé, kycklingfilé, fläskfilé som serveras med 6 olika såser, klyftpotatis och pommes
Fredag
- Köttgratäng med curry och ris
- Fisk med frasigt täcke som serveras med dillsås och kokt potatis
- VEG: Grönsaksbiffar med kall sås

Lunch 11-14 • Pris 155:- (pensionär 10% rabatt) inkl dryck, salladsbuffé, bröd, smör, kaffe och kaka