Vi använder cookies
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.
Vecka 44
Måndag
- Köttfärslimpa, champinjonsås och potatismos
- Citrusbakad kummel, romsås och kokt potatis
- Veg: Zucchiniplättar, aioli och pommes
Tisdag
- Stekt fläsk med raggmunk eller löksås och kokt potatis
- Skånsk kalops med rödbetor och kokt potatis
- Veg: Vegetarisk pasta med grönsaker
Onsdag
- Ostpanerad schnitzel (piccata), dragonsås och klyftpotatis
- Gräddstuvad pytt I panna med stekt ägg och rödbetor
- Veg: Hamburgare och pommes
Torsdag
- Hjortfärsbiffar, enbärssås och potatismos
- Havets wallenbergare, ärtor, skirat smör och potatismos
- Veg: Vegetarisk schnitzel, bearnaisesås och klyftpotatis
Fredag
- Grillbuffé med kyckling, fläskfilé, korvar, burgare, bearnaisesås, tzatziki och pepparsås
- Veg: Halloumiburgare med pommes
Lunchbuffé 11.00-14.00. Pris: 135:- Avhämtning: 119:- Pensionär: 119:- inkl. salladsbuffé, dryck, kaffe och kaka.