Vi använder cookies
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.
Vecka 1
Måndag
- Pannbiff med lök, gräddsås och potatismos
- Panerad fisk, dansk remouladsås och kokt potatis
- Veg: Auberginegratäng med halloumi
Tisdag
- Stängt trettondagen
Onsdag
- Ost- och skinkfylld schnitzel (corden bleu), persiljesås och klyftpotatis
- Brässerat kalvlägg med grönsaker, tomat och vitt vin (ossobuco), serveras med basmatiris
- Veg: Vegetarisk lasagne med linser och spenat
Torsdag
- Italienska örtfärsbiffar med parmesan, krämig tomatsås och rosmarinspotatis
- Fish and chips med dillaioli
- Veg: Vegetarisk burgare med pommes
Fredag
- Grillbuffé med kyckling, fläskfilé, korvar, burgare, bearnaisesås, tzatziki och pepparsås
- Veg: Halloumiburgare med pommes
Lunchbuffé 11.00-14.00. Pris: 135:- Avhämtning: 119:- Pensionär: 119:- inkl. salladsbuffé, dryck, kaffe och kaka.