Vi använder cookies
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.
Vecka 46
Måndag
- Schweizerschnitzel m tryffelsås & stekt potatis
- Veg. korvstroganoff m tagliatelle
- Friterad kyckling & fisk
- Biff m blekselleri i svartpepparsås
- Grönsaker m tofu & cashewnötter
- Kött m grönsaker i rödcurry
- Nudlar m grönsaker
Tisdag
- Mandelfisk, skirat smör kokt potatis
- Pekingsoppa (sur-starksoppa m kött)
- Friterad kyckling & fläsk
- Wokad kyckling m ananas
- Grönsaker m tofu & cashewnötter
- Vitlöksmarinerad biff m vitpeppar
- Nasigoreng
Onsdag
- Baconlindad falukorv m potatismos
- Stekta kinesiska köttknyten m kyckling
- Friterad kyckling & biff
- Kyckling & räkor i stark vitlökssås
- Grönsaker m tofu & cashewnötter
- Biff m grönsaker i bruncurry
- Stekta risnudlar m grönsaker
Torsdag
- Gulasch m kokt potatis
- Hemlagad ärtsoppa & pannkakor
- Friterad kyckling & bläckfisk
- Kyckling & grönsaker i en fiskdoftande vinägersås
- Grönsaker m tofu & cashewnötter
- Fläsk m färsk ingefära
- Stekta bandnudlar m grönsaker
Fredag
- Kycklingschnitzel m kantarellsås & stekt potatis
- Blåmusslor i krämig gräddsås m pasta
- Friterad kyckling & räkor
- Biff m bambuskott & champinjoner
- Grönsaker m tofu & cashewnötter
- Skaldjur m stark basilika
- Stekta nudlar m grönsaker
Lunchbuffé mån-fre 11-15 Pris 139:- Pensionär 109:- Barn u. 12 år 99:- • Svenskt, kinesiskt och thailändskt. Vårrullar. Curry-, jordnöts- & sötsursås salladsbuffé, bröd, dryck, glass frukt, kaffe & kaka