Vi använder cookies
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.
Vecka 20
Måndag
- Biffstronganoff m tagliatelle
- Friterad kyckling & fisk
- Biff m blekselleri i svartpepparsås
- Grönsaker m cashewnötter
- Kött m grönsaker i bruncurry
- Nudlar m kyckling
Tisdag
- Panerad fiskfilé m remouladsås & kokt potatis
- Pekingsoppa (sur-starksoppa m kött)
- Friterad kyckling & fläsk
- Kyckling m grönsaker i currysås
- Grönsaker m cashewnötter
- Vitlöksmarinerad biff m vitpeppar
- Stekt ris m kött i curry
Onsdag
- Revbensspjäll m brunsås & kokt potatis
- Stekta kinesisk köttknyten m kyckling
- Friterad kyckling & biff
- Kyckling m jordnötter i stark gongbaosås
- Grönsaker m cashewnötter
- Skaldjur m stark basilika
- Stekta risnudlar m krabbkött
Torsdag
- Marinerade kycklingklubbor m stekt potatis
- Hemlagad ärtsoppa & pannkakor
- Friterad kyckling & bläckfisk
- Kinesisk oxgryta m tomat i tomatsås
- Grönsaker m cashewnötter
- Fläsk m färsk ingefära
- Stekta bandnudlar m biff
Fredag
- Panerad lövbiff m bearnaisesås & klyftpotatis
- Blåmusslor i krämig gräddsås, pasta
- Friterad kyckling & räkor
- Biff m bambuskott & champinjoner
- Grönsaker m cashewnötter
- Kyckling m thailändsk sweet chilisås
- Stekta nudlar m skinka

Lunchbuffé mån-fre 11-15 Pris 135:- Pensionär 109:- Barn u. 12 år 99:- • Svenskt, kinesiskt och thailändskt. Vårrullar. Curry-, jordnöts- & sötsursås salladsbuffé, bröd, dryck, glass frukt, kaffe & kaka