Vi använder cookies
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.
Vecka 13
Måndag
- Stekt isterband m stuvad potatis
- Biff stroganoff m tagliatelle
- Friterad kyckling & fisk
- Biff m blekselleri i svartpepparsås
- Grönsaker m cashewnötter
- Kött m grönsaker, rödcurry
- Nudlar m kyckling
Tisdag
- Panerad fiskfilé m remouladsås & kokt potatis
- Tom Ying Gongsoppa (stark räksoppa)
- Friterad kyckling & fläsk
- Kyckling m grönsaker i currysås
- Grönsaker m cashewnötter
- Biff m stark basilika
- Nasigoreng
Onsdag
- Pytt i panna, stekt ägg & rödbetor
- Stekta kinesisk köttknyten m kyckling
- Friterad kyckling
- Torrostad biff m grönsaker
- Biff m grönsaker i satésås
- Grönsaker m cashewnötter
- Kyckling m grönsaker i gulcurry
- Stekta risnudlar m krabbkött
Torsdag
- Gulasch m stekt potatis
- Hemlagad ärtsoppa & pannkakor
- Friterad kyckling & bläckfisk
- Torrostad fläskfilé i kinesisk vinägersås
- Grönsaker m cashewnötter
- Kyckling m färsk ingefära
- Stekta bandnudlar m biff
Fredag
- Fläskschnitzel m champinjonstuvning & stekt potatis
- Blåmusslor i krämig gräddsås m pasta
- Friterad kyckling & räkor
- Biff m lök & purjolök
- Grönsaker m cashewnötter
- Kyckling m bruncurry
- Stekta nudlar m skinka

Lunchbuffé mån-fre 11-15 Pris 135:- Pensionär 109:- Barn u. 12 år 99:- • Svenskt, kinesiskt och thailändskt. Vårrullar. Curry-, jordnöts- & sötsursås salladsbuffé, bröd, dryck, glass frukt, kaffe & kaka