Vi använder cookies
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.
Vecka 13
Måndag
- Stekt isterband m stuvad potatis
- Korvstroganoff m tagliatelle
- Friterad kyckling & fisk
- Biff m paprika, lök & soyabönsås
- Grönsakswok m cashewnötter
- Kött i rödcurry
- Nudlar m kyckling
Tisdag
- Mandelfisk m skirat smör & kokt potatis
- Tom Ying Gongsoppa (stark räksoppa)
- Friterad kyckling & fläsk
- Kyckling m i currysås
- Grönsaker m cashewnötter
- Vitlöksmarinerad biff m vitpeppar
- Nasigoreng
Onsdag
- Kokt oxbringa m rotmos
- Dingsam (köttknyten)
- Friterad kyckling & biff
- Torrostade kycklingvingar m vitlök
- Grönsakswok m cashewnötter
- Fläsk m färsk ingefära
- Risnudlar m krabbkött
Torsdag
- Hemlagad gulasch m kokt potatis
- Ärtsoppa m hemlagade pannkakor
- Friterad kyckling & bläckfisk
- Kyckling m grönsaker
- Grönsakswok m cashewnötter
- Biff m broccoli i ostronsås
- Bandnudlar m biff
Fredag
- Fläskkarré m skysås & stekt potatis
- Pasta m krämig blåmusselsås
- Friterad kyckling & räkor
- Biff m lök & purjolök
- Grönsaker m cashewnötter
- Kyckling m grönsaker i bruncurry
- Nudlar m skinka

Lunchbuffé mån-fre 11-15 Pris 115:- Pensionär 95:- Barn u. 12 år 70:- • Svenskt, kinesiskt och thailändskt. Vårrullar. Curry-, jordnöts- & sötsursås salladsbuffé, bröd, dryck, glass frukt, kaffe & kaka