Vi använder cookies
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.
Vecka 35

Måndag
- Strömmingsflundra med picklad rödlök, mos och brynt smör
- Hemlagad köttbullar med gräddsås, potatismos, lingon och picklad gurka
- Nepalesisk kycklinggryta och ris
- Vegetarisk meny med 7+ alternativ för vegetarianer
Tisdag
- Fläsk stroganoff med ris/pasta
- Spaghetti med köttfärssås
- Panerad fisk med kokt potatis och romsås
- Mustig kyckling tikka masala med ris
- Vegetarisk meny med 7+ alternativ för vegetarianer
Onsdag
- Pannbiff med stekt lök, brunsås, ärtor, rårörda lingon och kokt potatis
- Fiskgratäng med potatismos
- Nepaliska kyckling gryta och ris
- Vegetarisk meny med 7+ alternativ för vegetarianer
Torsdag
- Nattbakad fläskytterfilé, potatisgratäng, rödvinssås och bearnaise
- Panerad fisk med kokt potatis, remouladsås och ärtor
- Mustig kyckling tikka masala, ris
- Pannkakor, sylt och grädde (veg)
- Vegetarisk meny med 7+ alternativ för vegetarianer
Fredag
- Schnitzel med klyftpotatis, rödvinssås och citroncrème
- Havets wallenbergare, potatismos, gröna ärtor och rårörda lingon
- Nepalesisk kycklinggryta och ris
- Vegetarisk meny med 7+ alternativ för vegetarianer

Lunchbuffé kl 10:45-14:30 inkl måltidsdryck, salladbuffé, hembakat bröd, smör, kaffe/te och kaka 135:- (pensionär 120:-) • Avhämtning 115:- • Lunchkuponghäfte 10 st 1250:- (pensionär 1100:-)