Vi använder cookies
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.
Vecka 18
Måndag
- Biff Rydberg med klassiska tillbehör
- Veg: Rostad aubergine med granatäpple, balsamicosirap, mynta, rostade frön, stekt potatis
Tisdag
- Biff Rydberg med klassiska tillbehör
- Veg: Rostad aubergine med granatäpple, balsamicosirap, mynta, rostade frön, stekt potatis
Onsdag
- Stängt
Torsdag
- Sej med rostade hasselnötter, gräddstuvad kål, sparris, broccolini, smörslungad potatis
- Veg: Rostad Spetspaprika med linser, parmesan, rostade hasselnötter, gräddstuvad kål, sparris, broccolini, smörslungad potatis
Fredag
- Sej med rostade hasselnötter, gräddstuvad kål, sparris, broccolini, smörslungad potatis
- Veg: Rostad Spetspaprika med linser, parmesan, rostade hasselnötter, gräddstuvad kål, sparris, broccolini, smörslungad potatis
Lunch vardagar 11.30–13.30 • Pris 215:- inkl. soppa, salladsbuffé, bröd och smör, dessert • restaurang@haganas.com